Oosterdam

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Oosterdam blev bygget i 2003 og er det første skib i Holland America Lines’ Vista class. Skibet gennemgik i 2011 en renovering, som bl.a. har budt på en opdatering af suiterne ombord, samt en ny lounge og flere nye spisesteder.

Skibets Indretning er præget af spændende kunst og antikviteter, især er den kæmpe krystal globus i det treetagers atrium i midten af skibet, helt fantastisk. Globussen symbolisere rederiets 135 år lange historie, med sejlads overalt på kloden.

Ombord finder man et bredt udvalg af kahytter og suiter, samt hele 6 restauranter at vælge imellem. Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere, eller benytte liggestolene, hvorfra man nyde den fantastiske udsigt mod havet.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en basketballbane, en tennisbane, et bibliotek, et kasino, et teater, en biograf, et shopping-område, et internet-center, jacuzzi, samt hele 3 swimmingpools. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter for børn. Der er klubber for børn og teenagere i alderen 5-17 år.

Skibet byder også på et velassorteret fitnesscenter hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge The Greenhouse Spa & Salon, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Tekniske data: 1916 passagerer, 817 besætningsmedlemmer, skibet er 285 meter langt, 32 meter bredt og har 11 passagerdæk.

Aktiviteter

Card Room
Club HAL
Golf Simulator
Indendørs Pool
Bibliotek
Nightclub
Udendørs Pool
The Loft

Andet

Kunstgalleri
Atrium
Concierge
Kulinarisk kunst center
Duty-free shop
Future Cruise Sales
Observation Deck
Foto Galleri
Shopping Gallery
Shore Excursion Office
Wrap Around Promenade Deck

Fitness

Basketball
Fitness Center
Gym
Volleyball

Afslapning

Beauty Salon
Greenhouse Spa & Salon
Hydro Massage Pool
Lido Pool
Spa
Whirlpool

Teknologi

Digital Workshop
Lounge med internet adgang

Mad og drikke

Canaletto Restaurant
Explorations Cafe
Grill
Lido Bar
Lido Casual Restaurant
Piano Bar
Pinnacle Grill
Sports Bar
Terrace Grill
The Verandah
Vista Dining Room

Underholdning

Crow’s Nest
Explorers Lounge
Neptune Lounge
Night Club
Queen’s Show Lounge

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel