Noordam

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Holland-America Lines krydstogtskib Noordam blev oprindeligt bygget i 2006, men blev renoveret i 2010. Skibet er et af de større i flåden og indretningen ombord er præget af spændende kunst og malerier.

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt hele 7 restauranter at vælge imellem. Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere, eller benytte liggestolene, hvorfra man nyde den fantastiske udsigt mod havet.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en basketballbane, en tennisbane, et bibliotek, et kasino, et teater, en biograf, et shopping-område, et internet-center, jacuzzi, samt både 2 udendørs og 1 indendørs swimmingpools. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter for børn. Der er klubber for børn og teenagere i alderen 5-17 år.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøge The Greenhouse Spa & Salon, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spa behandlinger, samt benytte både dampbad og sauna. Skibet huser også et velassorteret fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen under dit krydstogt.

Tekniske data: 1924 passagerer, 800 besætningsmedlemmer, skibet er 285 meter langt, 32 meter bredt og har 11 passagerdæk.

Underholdning

Crow’s Nest
Explorers Lounge
Neptune Lounge
Night Club
Photo Gallery
Queen’s Show Lounge

Mad og drikke

Explorations Cafe
Lido Bar
Lido Casual Restaurant
Lounge Bar
Piano Bar
Pinnacle Grill
Sports Bar
Sports Bar
Terrace Grill
The Verandah
Vista Dining Room

Andet

Kunstgalleri
Atrium
Concierge
Kulinarisk kunst center
Future Cruise Sales
Shopping Gallery
Butikker
Shore Excursion Office

Aktiviteter

Club HAL
Udendørs Pool
The Loft

Afslapning

Greenhouse Spa & Salon
Hydro Massage Pool
Lido Pool
Spa
Thermal Suite
Whirlpool

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel