MS Otto Sverdrup

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

MS Otto Sverdrup (tidligere MS Finnmarken) er opkaldt efter en stor norsk polarhelt. Sammen med Fridtjof Nansen og tre andre nordmænd var Sverdrup blandt de første til at stå på ski tværs over Grønland. Han var også en nøglemedlem af polarekspeditioner og kaptajnen på det legendariske arktiske skib ‘Fram‘. Han fungerede også som kaptajn for Hurtigruten Expeditions om bord på M/S Lofoten, der sejlede fra Norge til Svalbard.

Bæredygtighed er kernen i hvert eneste detalje af din Hurtigruten Expeditions-oplevelse. Hurtigruten Expeditions presser konstant grænserne og har som mål at blive fuldstændig emissionsfri.

Hurtigruten Expeditions er den første krydstogtlinje i verden, der permanent indfører biodieselbrændstof på flere skibe – herunder MS Otto Sverdrup. Som det er tilfældet med resten af Hurtigruten Expeditions-flåden, er engangsplastik forbudt om bord på MS Otto Sverdrup. Dette skib er også udstyret til kajstrøm, hvilket fuldstændigt eliminerer emissioner, når det er tilsluttet i havne med kajstrømsfaciliteter.

I skibets renovering i 2020 blev naturlige skandinaviske materialer som granit, eg, birk og uld brugt til at skabe en afslappet og stilfuld atmosfære, der bidrager til den førsteklasses oplevelse om bord. Dette skib tilbyder også mulighed for at forkæle dig selv i vores nye wellness-område med fitnesscenter, behandlingsrum og sauna, og gæster kan nyde udendørs pool og spabade på dæk 7. For at nyde den fantastiske udsigt er der udendørs observationsdæk på dæk 5, 6 og 8.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel