EXPLORA II

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Umiddelbart er Explora II lettest at beskrive som en tvilling til Explora I. Det vil kort sagt sige, at skibet har samme imponerende liste af features og bekvemmeligheder som søsterskibet Explora I.

Explora II’s jomfrurejse starter i Barcelona d. 11. august 2024. Se krydstogten her

EXPLORA II er indrettet med udsøgt elegance og med fokus på afslappet, hjemligt komfort. I samarbejde med topdesignere inden for superyachter og luksushoteller kombinerer skibet ubesværet raffineret schweizisk præcision med nutidigt europæisk håndværk og livfuldt design.

På Explora II findes 461 suiter fordelt over forskellige klasser, alle med udsigt til havet: Standard Suites, Ocean Suites, Penthouse Suites, Ocean Residences og Owner’s Residences. Gæsterne vil sætte pris på den nære forbindelse til havet og havneområderne, forstærket af suiternes gulv-til-loft vinduer og private terrasser. Suiterne, der begynder ved 35 kvm (377 kvadratfod), er blandt de mest rummelige inden for kategorien af luksuskrydstogter.

Fjorten dæk byder på omfattende indendørs faciliteter, der fremmer gæsternes valgmuligheder og tilbyder ro og privatliv. De omfangsrige udendørs dæk strækker sig over mere end 2.500 kvm og tilbyder imponerende havudsigter, komplet med 64 private cabanaer omkring tre udendørs pools. En fjerde pool, udstyret med et indtrækkeligt glastag, sikrer muligheden for at svømme og slappe af ved poolen under alle vejrforhold. Med både indendørs og udendørs whirlpools på skibets promenadedæk, er designet fokuseret på vandet som et kerneelement i oplevelsen ombord – en oplevelse der opmuntrer gæsterne til at udforske deres “ocean state of mind.”

I de ni forskellige restauranter på skibet kan gæsterne nyde fleksible spisetider og kulinariske oplevelser, der hylder globale talenter og prioriterer bæredygtighed og lokale råvarer. Derudover indbyder flere indendørs og udendørs barer og lounges til afslapning og hygge.

Wellbeing-faciliteterne ombord er inspireret af en dyb kærlighed til havet, inkluderende et stort spa- og fitnessområde både indendørs og udendørs med behandlingsrum og state-of-the-art fitnessudstyr, samt personligt tilpassede wellness-programmer. Skræddersyede wellnessoplevelser ved hver destination understøtter gæsternes mulighed for afslapning og fornyelse, både ombord og på land.

 

 

 

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel