EXPLORA I

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

EXPLORA I, det første af fire førsteklasses luksusskibe, stævnede ud i august 2023 (fra København), mens de resterende skibe forventes at stævne ud i 2024, 2025 og 2026.

Særdeles elegant designet med gæsten og en afslappet, hjemlig komfort i tankerne – og i samarbejde med verdens førende superyacht og luksushoteldesignere – vil dette innovative skib problemfrit kombinere elegant schweizisk præcision med moderne europæisk håndværk og levende design.

Explora I har 461 suiter i forskellige kategorier, alle med havudsigt: Suites, Ocean Suites, Penthouse Suites, Ocean Residences og Owner’s Residence. Gæsterne vil nyde at føle sig tættere på havet og havnen takket være deres gulv-til-loft-vinduer og personlige private terrasse. Suiterne starter fra 35 kvm (377 kvadratfod), hvilket gør dem til nogle af de mest rummelige i luksuskrydstogtkategorien.

Fjorten dæk vil tilbyde rigelig indendørs plads, maksimere gæsternes valgmuligheder og skabe områder med plads til både ro og privatliv. De generøse udendørs dæk kan prale af mere end 2.500 kvm og leverer fantastiske udsigter over havet, med 64 private cabanaer fordelt omkring tre udendørs pools. En fjerde pool med et indtrækkeligt glastag vil tillade svømning og afslapning ved poolen i al slags vejr. Kombineret med forskellige indendørs og udendørs whirlpools på skibets promenadedæk, er skibet designet med vand som et reelt fokuspunkt for oplevelsen ombord – hvilket hjælper gæsterne med at opdage “Ocean state of mind” (hvilket er Explora Journey’s slogan).

Gæsterne kan nyde fleksible spisetider i ni forskellige restauranter, der fejrer kulinariske talenter fra hele verden og fokuserer på bæredygtige ingredienser fra lokale leverandører. Der er også flere indendørs og udendørs barer og lounges til afslapning.

Wellbeing-oplevelserne om bord er inspireret af kærligheden til havet og inkluderer et rummeligt spa- og fitnessområde med behandlingsrum, topmoderne fitnessudstyr og skræddersyede wellness-programmer. Der vil også være skræddersyede wellness-oplevelser på hver destination, der gør det let for gæsterne at slappe af både ombord og på land.

Mad og drikke

Asian Restaurant
Cabanas
Coffee & Chocolate Lounge
International Lounge & Bar
Kitchen
Lobby Bar
Privat dining område
Sterling Steakhouse
Whisky Bar

Underholdning

Bar/Lounge område
Casino
Cigar Club Room
Main Lounge
Shopping Galleria

Andet

Kunstgalleri
Kulinarisk kunst center
Observation Lounge
The Terrace

Afslapning

Day Spa & Fitness Center
Whirlpool

Aktiviteter

Indendørs Pool
Udendørs Pool
Løbebane

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel