Emerald Liberté

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Særligt designet til at sejle på Rhône og Saône som en del af vores Sensations of Southern France flodkrydstogt, er Emerald Liberté en af tre Star-Ships, der blev tilføjet til Emerald Cruises-flåden i 2017. Skabt til at give de mest spændende og autentiske oplevelser under sejlads gennem Frankrig, vil Emerald Liberté dygtigt navigere på floderne Rhône & Saône, når den træder i tjeneste i 2017. Standarden for service, opmærksomhed på mad og viden om vin, som man forventer i Frankrig, vil være en integreret del af Emerald Libertés væsen – hvilket giver en ombordoplevelse sammenlignelig med verdensklasse boutique-hoteller.

Som afslutning på Sensations of Southern France-ruten udstråler skibet den samme afslappede ånd som de omkringliggende områder, det sejler forbi. På rejsen fra Lyon til Avignon vil Emerald Liberté udforske kulturrige og gådefulde byer, inden den går i dybden med vinregionerne og charmerende middelhavsbyer i Frankrig.

Emerald Liberté er blot et af tre nye skibe, der blev tilføjet til Emerald Waterways-flåden i 2017, et år der lover fantastiske ting for flodkrydstogternes verden.

Fitness

Wellness Center

Afslapning

Frisør
Soldæk
Swimming Pool

Aktiviteter

Games Room
Gym
On-board Cykler
Løbebane

Andet

Elevator
Frisør
Elevator
Navigation Bridge
Reception
Udtrækkeligt glastag
Riverview Lounge
The Terrace
Gangsti

Underholdning

Cinema

Mad og drikke

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel