Krydstogter i USA og transatlantiske krydstogter

Ring til os mandag til fredag

Krydstogter i USA og transatlantiske krydstogter

Drømmer du om at krydse Atlanten ombord på et krydstogt? Måske drømmer du om at opleve USA fra havsiden – enten i Atlanterhavet eller Stillehavet? Profil Rejser kan hjælpe dig med at planlægge dit drømmecruise over Atlanten eller i USA.

Oplev et transatlantisk cruise med Profil Rejser

Profil Rejser er et af Danmarks førende rejsebureauer, når det kommer til skræddersyede rejser og krydstogter. Vi har knap 40 års erfaring med at sammensætte krydstogter til den kræsne rejsende, som vil se mere af Verden – og vi går altid efter, at dit krydstogt bliver et minde for livet.

Vi er specialister i krydstogter

Hos Profil Rejser er vi specialister i krydstogter – både fordi vi har arrangeret dem i mange år, og fordi vi selv tager på krydstogter. At vi selv har oplevet de krydstogter, vi arrangerer for dig, giver dig sikkerhed for, at vi kan stå inde for hvad vi sælger – og giver dig den tryghed, at du får opfyldt præcis de særlige behov, som du måtte have. Vi booker alt – og tager ansvaret, så du trygt kan tage på afsted på krydstogt.

Hvorfor tage på et transatlantisk cruise?

En transatlantisk crossing er noget, som mange drømmer om. De mange dage til søs giver en følelse af frihed, og du har god tid til at gå ombord i skibets mange underholdningstilbud. Der er nok at lave på et krydstogtskib, så du skal ikke være bange for at komme til at kede dig!

Der findes mange krydstogtruter i og på tværs af Atlanterhavet. Én af de mest populære er den klassiske crossing fra England til New York.

Du kan også starte krydstogtet fra Middelhavet og stævne ud i Atlanterhavet fra Gibraltar på en rejse til Santos (San Paolo) i Brasilien. Undervejs er det muligt at gøre stop ved Azorerne eller De Kanariske Øer nær Afrikas vestkyst.

Du kan også sejle ned langs den sydamerikanske østkyst og opleve Rio de Janeiro i Brasilien, Porto Vida i Uruguay og Buenos Aires i Argentina på din vej til Falklandsøerne eller Antarktis.

 

Udvalgte krydstogter

Se nogle af vores Krydstogter i USA og transatlantiske krydstogter her:

Søgekriterier Klik for at fjerne
    Filtre