Ring til os mandag til fredag

Windstar Cruises

En rejseoplevelse 180 grader fra det normale

Krydstogter ombord på et af Windstar Cruises 6 Deluxe yachts kan sammenlignes med at bo på et boutique hotel, bare på havet og med ikke kun én, men en hel perlerække af destinationer som bare venter på at blive udforsket. Skibene er af en mindre størrelse end normale krydstogtskibe og derfor vil krydstogtoplevelsen også have en helt anden og mere privat karakter. Glæd dig til prisvindende service og innovativ gastronomi, at blive forkælet ombord af personale som kender dit navn og dine præferencer, til at anløbe de mindre tilgængelige havne og slappe af på en skjult paradisstrand og ikke mindst til at skabe minder for livet og nyde øjeblikke langt væk fra turistmasserne.

Windstar Cruises er for livsnydere, som ikke blot ønsker at se verden, men også komme tæt nok på til at opleve den. Yachtstyle cruising med Windstar Cruises er for rejsende, der ønsker en individuel service uden ventetid og lange køer, hvor antallet af medrejsende er af en behagelig størrelse. På Windstar Cruises bliver du altid behandlet individuelt og aldrig som del af en større gruppe. På grund af skibenes størrelse anløbes de mindste og smukkeste destinationer verden over. Og serviceniveauet er, ligesom den gastronomiske oplevelse, helt i top.

Wind Yachts: Windstar Cruises har som et af de få rederier muligheden for at tilbyde en noget anderledes krydstogtoplevelse. Flåden tilbyder nemlig sejladser med de 3 sejlskibe, Wind Surf, Wind Star og Wind Spirit. På et krydstogt med sejlskib vil du hurtigt opleve at alting foregår i et helt andet og nedsat tempo. Glæd dig til at sidde på teakdækket og nyde fornemmelsen af at glide gennem havet, drevet fremad af vindkraft og de bølgende sejl foroven. Windstar Cruises sejlskibe har kun mellem 74-154 suiter og kahytter ombord og dermed kun plads til mellem 148-310 gæster ad gangen.

Star Yachts & Star Plus Initiative: Windstar Cruises har 3 mega yachts: Star Breeze, Star Legend og Star Pride. I løbet af 2020/2021 er der foregået en gennemgribende renovering og redesign af dem alle, så de fremstår helt nye, men med samme stemning og samme fordele ved at rejse med et skib i yacht størrelse. Efter renoveringen vil skibene byde på hver 156 suiter og plads til 312 gæster ad gangen.

Følelsen af frihed

Sejl ind i sagnomspundne havne, du kun har set i magasiner og rejsebøger, der er så smukke, at kun den milde brise på din hud fortæller dig, at den er ægte. Sejl i Middelhavet til de græske øer eller gennem Panamakanalen til Costa Rica og Caribien. Windstars destinationer er klassiske, uimodståelige og tidsløse. Denne klassiske elegance afspejles også i Windstar-oplevelsen ombord. Hele vejen igennem vil du finde en intim og raffineret stemning og en overrumplende grad af frihed.
For Windstar er luksus friheden til at udleve din drømme på havet.

Vandsport

Havets glæder er en vital af oplevelsen ombord på Windstar
Når skibene ligger for anker kan du på de fleste ruter fornøje dig med en bred vifte af vandsport – selvfølgelig kun, hvis vejret ellers tillader det.

Vandski:
Stå på vandski i eksotiske laguner, smukke bugter eller havne. Du står typisk i en halv time og maksimalt to personer ad gangen.

Ro i kajak:
Ro afsted sammen og se de smukke kystlinjer fra havet. Kajakker er tilgængelige for en eller to personer i en halv time.

Windsurfing:
Kan du windsurfe? Så er du kommet til det helt rigtig sted. Her kan erfarne windsurfere nemlig surfe i bølgen blå.

Sejlads:
Nyd vinden og havet i skibenes sejlbåde. Designet til erfarne sejlere. Sejlbådene kan rumme en eller to personer.

Se naturen fra gummibåd
Tag med i Windstars gummibåde, der tager dig helt tæt på kysten og naturen. Husk kamera!

Svømning:
Hvis en svømmetur er alt, hvad du ønsker, er dette også en mulighed fra skibet. Der er en svømmelinje, stige samt sikkerhedsopsyn.

Snorkling:
Nyd den undersøiske skønhed ved rev, koraller, og sunkne skatte. Der tilbydes gratis snorkeludstyr. Snorkleudflugter er tilgængelige mod et tillægsgebyr. Undervandskameraer er også tilgængelige.

Oplev Scuba Diving/Certificeret Scuba Diving Program:
Begge programmer ledes af vores dykkermestre, som er PADI-certificerede. Discover Scuba Diving-programmet er for begyndere og inkluderer både teori og praksis. Derefter kan du tilmelde dig særlige dyk. Erfarne dykkere bedes medbringe dykkercertifikat.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel