Silver Explorer

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Med introduktionen af Silver Explorer kan Silversea nu også tilbyde ekspeditionstogter til de mest afsides egne af verden, nemlig Polar regionerne. Det er nu muligt at opleve disse naturrige destinationer på så nært hold som fra ens egen balkon eller fra de miljøvenlige Zodiacgummibåde.

Dagligt er der et stort program af diverse forelæsninger om området der besejles eller hvad der venter én den næste dag.

Skibet har plads til 132 gæster med en besætning på 111 medlemmer. Der er god plads ombord og mange af kahytterne har sågar egen fransk-altan eller balkon og der er marmorbadeværelse, klædeskabe og minibar i alle kahytter og suiter. Silver Explorer har indbydende salooner, Spa og bibliotek samt restaurant, Deck Grill, The Bar og Humidor samt 24 timers roomservice.

Ombord er alt inkluderet i prisen som på de andre Silversea skibe og på Silver Explorer behøver man ikke bekymre sig for ikke at se den skønne natur eller dyrelivet, da alle udflugter er indeholdt i prisen. Silver Explorer tilbyder sine gæster den personlige Silversea service som mange kommer igen og igen efter. På Silver Explorer findes ingen formal aftner, her er dejlig afslappet og man udstyres med en Parka jakke på alle Polar rejserne.

Plads pr. gæst: 46,0 – Besætning pr. gæst: 0,89 – Kendetegn: Spændende og unikke destinationer (Antarktis), imponerende morgenmads- og frokost buffet. – All-inclusive: Ja

Mad og drikke

24-hour Room Service
Grill

Underholdning

Connoisseur Club
Humidor
Panorama Lounge
Theatre

Afslapning

Beauty Salon
Ansigtsbehandlinger
Manicures
Massage
Pedicures
Sauna
Spa
Damp lokale
Whirlpool

Fitness

Aerobics
Fitness Center
Fitness udstyr
Jogging sti
Personlig træning
Pilates
Yoga

Andet

Boutique
Concierge
Duty-free shop
Foredragsprogram for eksperter
Future Cruise Sales
Guest Relations Office
Frisørsalon
Medicinsk center
Observation Lounge
Reception
Sikkerhedsboks
Selvbetjeningsvaskeri

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel