Silver Endeavour

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Silver Endeavour er Silverseas revolutionerende ekspeditionsskib fra 2021, som er designet til at sejle igennem de fjerneste egne på Antarktisk. Med en af de højeste polarklassifikationer (PC6 Polar Class) og den nyeste teknologi inden for navigation og skibsdesign vil du med Silversea komme til steder på planeten, som kun er få forundt at opleve. Alt imens du kommer på uforglemmelige ekspeditioner på Antarktisk, og nyder en verden af luksus og komfort ombord.

Dagene går med at indtage og nyde de majestætiske scenerier og isbjerge fra skibet eller på udflugter i Zodiacs og kajakker med skibets erfarne natureksperter, der kender polarlandskaberne og det fantastiske dyreliv på Antarktisk indgående.

Om aftenen forkæles du med kaviar og et væld af fristelser i de luksuriøse omgivelser på skibets velrenommerede restauranter og cocktailbarer. Alle suiter på Silver Endeavour er elegant og moderne indrettet med behagelige farver, lækre møbler, eksklusive materialer og egen balkon.

Med en imponerende ratio på 1:1 mellem antal gæster og besætningsmedlemmer byder Silver Endeavour på en uforlignelig service meget få kan matche.

Tekniske data:
Byggeår: 2021 | Maks. kapacitet: 200 gæster og 200 besætningsmedlemmer| Bruttonage: 20.449 tons | Længde: 164 m. | Bredde: 28 m. | Fart: 21 knob

Teknologi

Lounge med internet adgang
Internet Cafe
Satelit TV i Kahytten/suiten

Mad og drikke

24hr In-Suite Dining
Bar
Cafe
Grill
Le Champagne
Saletta Restaurant

Andet

Boutique
Concierge
Konferencelokale
Duty-free shop
Future Cruise Sales
Guest Relations Office
Reception
Sikkerhedsboks
Selvbetjeningsvaskeri
Shore Excursion Office

Aktiviteter

Card Room
Bibliotek
Udendørs Pool

Fitness

Aerobics
Fitness udstyr
Jogging sti
Personlig træning
Pilates
Yoga

Afslapning

Beauty Salon
Ansigtsbehandlinger
Manicures
Massage
Pedicures
Pool Deck
Sauna
Spa
Damp lokale
Swimming Pool
Whirlpool

Underholdning

Connoisseur Club
Panorama Lounge
Show Lounges

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel