Seabourn Ovation

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Seabourn Ovation, søsat i maj 2018, er det nyeste skib i Seabourn Cruise Line flåden, en del af Seabourns Odyssey Class og søsterskib til Seabourn Encore.

Skibets indretning oser af kvalitet med lækkert interiør på såvel fællesområderne som i suiterne. Ombord finder du 302 luksuriøse suiter af forskellig karakter og størrelse – alle med privat balkon – samt hele syv forskellige restauranter at vælge imellem, her serveres alt lige fra sushi til saftige bøffer.

Der er et smukt teakdæk hele vejen rundt på skibet. Tag en promenadetur på dækket eller slap af i en liggestol, hvorfra du kan nyde den uovertrufne udsigt mod havet.

Skibet tilbyder mange aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder blandt andet forskellige optrædener og shows samt afslapning i jacuzzi eller ved swimmingpoolen.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøge skibets spaområde, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spabehandlinger samt benytte både dampbad og sauna. Skibet huser også et velassorteret fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen under dit krydstogt.

Tekniske data: 604 passagerer og 450 besætningsmedlemmer.

Underholdning

Photo Gallery

Aktiviteter

Card Room

Andet

Konferencelokale
Medicinsk center
Observation Deck
Butikker
The Terrace

Mad og drikke

Coffee Bar
Dining Room
Mariners Patio Bar
Sky Bar
The Colonnade

Afslapning

Spa
The Retreat
Whirlpool

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel