Scenic Jewel

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

========================================

Scenic Crystal, Jewel og Jade var henholdsvis det sjette, syvende og ottende skib, der tilsluttede sig Scenic River Cruises’ flåde af luksuriøse Space-Skibe. Alle tre flodkrydstogtskibe har samme signatur Scenic Sun Lounges samt nydesignerede kabiner og suiter.

Hvert europæisk flodkrydstogt med Scenic starter om bord på et af deres boutiquefartøjer eller specialbyggede Space-Skibe, de kaldes dette på grund af deres rummelige gæstekabiner, spise- og underholdningsområder. Hver af disse fire-dæk Scenic Space-Skibe inkluderer adskillige spise- og sightseeingområder, samt en lounge og barområde, der tilbyder panoramiske udsigter. Derudover kan gæsterne trække sig tilbage til wellnesscentret, som er udstyret med en skønhedssalon og massagerum. Disse skibe er bemærkelsesværdige for deres luksussuiter, som er udstyret med sun lounges, 32-tommer high-definition tv og gratis trådløs internetadgang.

Med fire overdådige dæk, der praler af et udvalg af private suiter og offentlige lounge- og spisesteder, er hver detalje på Scenic Crystal, Jade og Jewel omhyggeligt overvejet for at være let navigerbar og vidunderligt luksuriøs.

Scenic River Cruises sætter standarden for suiter om bord, de mest rummelige på europæisk flodkrydstogtrt. Fra en Standard Suite til Royal Panorama Suites, vil gæsterne finde det ypperste inden for all-inclusive luksus. Luksus, plads, udsigter, det hele er inkluderet.

Luksusfokuseret innovation og design betyder, at Scenic er en klassens leder, der leverer det ultimative inden for europæisk flodkrydstogt på deres topmoderne Space-Skibe. Med de største suiter på floderne, et personale-til-gæst forhold på 1:3, et wellnessområde og fitnesscenter, Wi-Fi internet, e-cykler til udforskning, alt inkluderet i den pris du betaler, vil du aldrig mangle noget.

Introduceret til Scenic-dynastiet i 2012; Scenic Crystal, Jewel og Jade satte en ny standard for luksusrejser ved deres indtræden i tjeneste i Europa. Siden da er de blevet opmærksomt opgraderet for at bringe dem på linje med nyere medlemmer af flåden, og tilbyder forbedret komfort, luksus og teknologisk innovation uden at gå på kompromis med den charme, der gjorde vores skibe så populære hos tidligere gæster.

Afslapning

Soldæk

Fitness

Gym
Wellness Center

Andet

Gaveshop

Mad og drikke

Bar
Crystal Dining Room
The Restaurant

Underholdning

Panorama Lounge
Pervasive Wi-Fi

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel