Scenic Gem

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Flodkrydstogter på Seinen og andre franske floder.

Scenic Gem sejler på de smukke floder i Frankrig og leverer den samme ‘all inclusive luksusoplevelse’ som resten af Scenic Cruises’ nye flåde, de hybermoderne ‘Spaceships’.

Nyd en afslappet rejse med privat butler og rummelige, smukke suiter, et væld af spisesteder, herunder L’Amour – fine dining restaurant.

Scenic Gem blev søsat i 2014, specialbygget til at cruise en af Frankrigs mest yndede floder, den malerisk smukke Seinen. Med sine 110 meter er Scenic Gem et raffineret og intimt fartøj, hvis banebrydende funktioner og faciliteter uden tvivl gør det til et af de sikreste, mest komfortable flodkrydstogtsskibe, der sejler på de franske floder.

Scenic Gem har tre dæk og dets 64 suiter kan prale med at være de største på Seinen. Dette 5-stjernde luksusskib medtager 128 passagerer og har 44 besætningsmedlemmer, hvilket giver et besætning-til-gæst forhold på 1:3 og en ekstraordinær god service.

Scenic Gem byder på adskillige dejlige fællesarealer som lounge og spisestue, såvel som et stort wellness område og underholdning. Uanset hvor du befinder dig ombord på dette 5-stjernede skib, vil du blive forkælet med masser af sanseindtryk – fra massage og fitnesscenter, til al fresco middage på Riverview Terrace.

Tekniske detaljer: 126 passagerer og 48 besætningsmedlemmer. Skibet er 110 meter langt og har 4 dæk.

Andet

Gaveshop

Mad og drikke

Bar
Cafe
Crystal Dining Room

Fitness

Gym
Wellness Center

Afslapning

Soldæk

Underholdning

Panorama Lounge
Pervasive Wi-Fi

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel