Scenic Eclipse II

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

OPDAG EN HELT NY VERDEN MED SCENIC ECLIPSE II
Byd velkommen til Scenic Cruises nyeste skib, Scenic Eclipse II, søsterskib til verdens første ’discover yacht’, som vil sætte nye normer for fænomenet ekspeditionsrejser. Kombiner en oplevelsesrejse til nogle af verdens fjerneste egne med 6-stjernet service ombord på en udsøgt og luksuriøs mega yacht.

All Inclusive hele vejen rundt

Ombord på Scenic Eclipse II vil du opleve at alt er gennemført og gennemtænkt ned til mindste detalje, lige fra design, til gastronomi, til oplevelser. Du vil kunne nyde godt af All Inclusive som ikke kun betyder ubegrænset mad og drikke, men også spændende udflugter i de farvande der sejles i.

Ombord finder man luksuriøse suiter i forskellig karakter og størrelse – alle med balkon og butler service, samt hele 5 restauranter, med menuer fra både det franske, det italienske og det asiatiske køkken. Ligeledes byder skibet på både en udendørs og en indendørs swimmingpool, en jacuzzi, en spa afdeling, et fitnesscenter med yoga- og pilates studio, et bibliotek og et teater.

Oplevelser på vand, til lands og i luften

En rejse ombord på Scenic Eclipse II byder på massevis af aktiviteter og udflugter, det er især værd at fremhæve skibets Marina – en platform bagerst i skibet som tilbyder diverse vandaktiviteter, såsom snorkling, dykning, kajakroning og meget mere. Skibet har også hele 12 zodiacs, en syv sæders ubåd, to syv-personers helikoptere, samt flere el-cykler ombord.

Tekniske detaljer: 228 passagerer (200 i arktiske egne) og 172 besætningsmedlemmer (182 i arktiske egne). Skibet er 165,7 meter langt, 21,5 meter bredt og har 8 dæk.

Afslapning

Plunge Pool
Spa
The Sanctuary (kun for voksne)

Fitness

Fitness Center
Gym
Pilates
Yoga

Mad og drikke

Azure Bar & Cafe
Yacht Club

Aktiviteter

Indendørs Pool
Bibliotek
Udendørs Pool

Andet

Elevator
Epicure
Observation Terrace
Helikopter ombord
Wheel House

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel