Koningsdam

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Koningsdam blev søsat i 2016 og er en del af Holland America Pinnacle-class. Pinnacle betyder ”højdepunkt” og Koningsdams design kombinerer lyse rum og flydende kurver og skaber et sofistikeret samspil mellem højteknologi og elegance.

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt flere restauranter og barer at vælge imellem. Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere, eller benytte liggestolene, hvorfra man nyde den fantastiske udsigt mod havet.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en basketballbane, en tennisbane, et bibliotek, et kasino, et teater, en biograf, et shopping-område, et internet-center, jacuzzi, samt swimmingpools. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter for børn. Der er klubber for børn og teenagere i alderen 5-17 år.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøge The Greenhouse Spa & Salon, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spa behandlinger, samt benytte både dampbad og sauna. Skibet huser også et velassorteret fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen under dit krydstogt.

Tekniske data: 2650 passagerer, 1036 besætningsmedlemmer, skibet er 297 meter langt 34 meter bredt.

Aktiviteter

Club HAL
The Loft

Andet

Kunstgalleri
Atrium
Kulinarisk kunst center
Foto Galleri

Mad og drikke

Dining Room
Explorations Cafe
Explorers’ Lounge
Lido Bar
Piano Bar
Pinnacle Grill

Underholdning

Crow’s Nest
Neptune Lounge
Queen’s Show Lounge

Afslapning

Greenhouse Spa & Salon
Lido Pool
Soldæk
The Retreat

Fitness

Fitness Center
Jogging sti
Sports Court

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel