Krydstogt til Norge

Ring til os mandag til fredag

Krydstogt til Norge

Vores nabo mod nord byder på nogle af de smukkeste naturoplevelser, vi kender til – overhovedet. Derfor er det ikke mærkeligt, at mange vælger at tage den relativt korte rejse til Norge og tage på et krydstogt langs den norske kyst og ind i de smukke, stejle fjorde.

Det har vi selv gjort – mange gange! Derfor kan vi også guide dig til den bedste oplevelse langs Norges kyster.

Hvorfor tage på et krydstogt til Norge?

Norges natur er som ingen anden. Her finder du overvældende smukke fjorde omgivet af stejle fjelde og bløde bakker. Her, i bunden af fjorden, ligger ofte hyggelige bygder, hvor livet stadig leves relativt traditionelt, og der er langt til storbyens stress og jag. Længere nordpå finder du blandt andet ø-gruppen Lofoten, hvor sommerens midnatssol strækker dagene ud i det uendelige, og vinterens nordlys fortryller den lange vinternat med et ubegribeligt lysshow. Men det er bare nogle få af de mange oplevelser, som venter dig på et krydstogt til Norge.

Glæd dig blandt andet til:

Den ikoniske Geiranger-fjord, som er på UNESCO’s verdensarvsliste
Tromsø, hvor du kan se både nordlys og hvaler
Kunsterbyen Ålesund med smukke, farverige huse langs vandet
Et arktisk eventyr i Nordkap

Hvorfor skal du rejse til Nordkap?

På Nordkap går solen ikke ned i hele to en halv måned fra midten af maj til slutningen af juli. Den berømte Nordkapklippe er det perfekte sted at opleve midnatssolen om sommeren eller nordlyset om vinteren. Klippen strækker sig ud over ishavet mere end 300 meter over havets overflade. Det er en helt unik oplevelse at spejde ud over det kolde hav herfra.

Nordkap ligger på øen Magerøya. Her kan du blandt andet opleve fugleklippen, som er hjem for hundredetusindevis af søpapegøjer, suler og skarver.

Hvilke skibe sejler langs Norges kyst?

Der er mange krydstogtskibe at vælge imellem, hvis du gerne vil på et krydstogt til Norge. Du kan vælge mellem større skibe med masser af underholdning og aktiviteter ombord, eller mindre og mere intime skibe, hvor der ikke er så mange passagerer, og livet på dæk er i centrum.

Skal du helt op nordpå til Nordkap eller måske endda Svalbard, anbefaler vi et såkaldt ekspeditionsskib, som er bygget til de koldere farvande.

Vil du på cruise i Norge?

Uanset hvad dine rejsedrømme er, kan Profil Rejser hjælpe dig med at arrangere et krydstogt til Norge, som kommer til at overgå alle dine forventninger.

Skriv til os på [email protected], eller ring til os på 70 200 100 og hør nærmere om vores krydstogter til Norge.

Søgekriterier Klik for at fjerne
    Filtre