Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien mellem smukke bounty-øer

Caribien er en populær krydstogtdestination, ikke mindst på grund af de mange solskinstimer og badevenlige temperaturer stort set året rundt. På et krydstogt i Caribien kommer du forbi smukke bounty-øer med hvide strande, turkisblåt vand og hyggelige havnebyer, hvor den tilbagelænede, caribiske levevis hersker.

Profil Rejser kender Caribien

Profil Rejser er blandt Danmarks største rejsearrangører af privatrejser. Vi har mere end 3 årtiers erfaring med at levere komplette, skræddersyede krydstogter til Caribien, og vores mål er, at du får en oplevelse for livet med hjem i kufferten. Vi samarbejder med verdens bedste krydstogtrederier, som sejler i Caribien året rundt.

Se krydstogter

Din rejse – vores ansvar

På et krydstogt i Caribien kan du holde ferie uden bekymringer. Vi sørger for fly, hotel og transfer, hvis du ønsker det, og du kan kombinere rejsen med et hotelophold før eller efter krydstogtet på en af de caribiske øer. Fra det øjeblik du har pakket ud, skal du ikke tænke på noget praktisk eller at skulle planlægge den næste udflugt. Vi har sørget for det hele inden og under rejsen.

Oplevelser på et krydstogt i Caribien

Hvad kan jeg opleve på et krydstogt i Caribien?

Caribien er for dig, der gerne vil kombinere sol og varme med historisk charme og en unik, tilbagelænet stemning, som du kun finder her. Nogle af vores favorit-oplevelser på et krydstogt i Caribien er:


Vi har selv sejlet i Caribien og kender både de kendte, populære krydstogtdestinationer og de mindre, mere ukendte havne og øer, som vil være en oplevelse for livet at besøge. Tag fat i os og fortæl dig om dine drømme, så hjælper vi med at gøre dem til virkelighed.

Hvilke krydstogtskibe sejler i Caribien?

Caribien er en populær krydstogtdestination, og derfor kan du også vælge mellem skibe i alle størrelser og klasser, når du tager på krydstogt til Caribien. Her er både store skibe med masser af aktiviteter ombord som biograf, shopping og fitness, men også mindre, mere intime skibe, hvor livet i høj grad leves på dækket.

En fordel ved de store skibe er, at de typisk er meget børnevenlige, fordi der er masser at tage sig til selv på dage til søs, mens du på mindre skibe nyder godt af, at de kan lægge til i mindre havne og marinaer, hvor der ellers ikke kommer mange skibe.

Vil du på cruise i Caribien?

Profil Rejser kender de enkelte skibe indgående og kan guide dig til at finde det skib, den sejlrute og den kahytstype, som passer til dig og dine behov.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om et krydstogt i Caribien?

Se vores krydstogter

Skriv til os på [email protected] eller ring på 70 200 100 og hør nærmere.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.