Driverliv på Mahé, Praslin og La Digue

Seychellerne - Praslin, Mahé, La Digue

 • Tre af Seychellernes populære øer
 • Kuperet terræn, frodig natur og Beau Vallon-stranden på Mahé
 • Idyl på La Digue, hvor oksekærrer og cykler dominerer vejene
 • Praslins billedsmukke strande med pulverblødt sand 

Besøg tre af Seychellernes populære øer, Mahé, Praslin og La Digue, som har hver deres charme og særpræg – men alle med smukke, hvide strande med svajende palmer, hvor du kan begrave fødderne i pudderblødt sand og overgive dig til paradis. Kombiner eventuelt med Dubai.

På denne rejse besøger du tre af Seychellernes mest populære øer, Mahé, Praslin og La Digue. Øerne er vidt forskellige og udgør derfor en komplet ferie på paradis.

Vil du tilføje ekstra krydderi, så besøg også Denis Island eller hvis du er naturelsker, så Bird Island. 

Tilbring dine værdifulde feriedage i underskøn natur. Slap af på de lange hvide strande med sand så fint og blødt som flormelis og så hvidt, at det næsten skærer i øjnene.

På Mahé bor du ved den smukke Beau Vallon strand og har 3 dage til at opleve den frodige og bjergrige ø. 

Derefter går turen til Seychellernes idylliske fortid, La Digue. Her er transportmidlerne endnu cykler og oksekærrer - og stedet føles næsten som en rejse til fortiden. Oplev en fantastisk natur, verdens måske mest fotograferede strand, Anse Source d'Argent, med fantastiske, skulpturelle klippeformationer og en ubeskrivelig ro og harmoni. Men øens smukke kystlinje gemmer også på mange andre skønne strande, som du ofte kan have næsten for dig selv. 

Sidste stop er Praslin – Seychellernes mest yndede feriemål og for mange "det rigtige" Seychellerne. Øens billedsmukke strande med pulverblødt sand anses for værende blandt verdens allerbedste. Her finder du også det unikke naturreservat Vallée de Mai, optaget på UNESCOs verdensarvliste og specielt kendt for sine kæmpepalmer med erotisk formede nødder.
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Seychellerne

Praslin, Mahé, La Digue

11 nætter / 12 dage

fra kr. 20.525

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Praslin Mahé

Rejser til Praslin

En rejse til Praslin byder på eksotisk afslapning og badeferie for hele familien. Børn og voksne kan få en uforglemmelig oplevelse med alt fra dykning i det krystalklare vand til storslåede naturoplevelser med sol og dejligt vejr.
Læs mere
Praslin Mahé La Digue

Rejser til Mahé

En rejse til Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse. Mahé byder også på aktiviteter for hele familien. En rejse til Mahé er nemligt fyldt med spændende oplevelser for både børn og voksne. Både dykning og snorkling ved de smukke koralrev er i særklasse og er man mere til at være på land er der smuk eksotisk natur på hele øen. Du kan altså få en unik badeferie fyldt strand, sol og vand.
Læs mere
Mahé La Digue

Rejser til La Digue

La Digue er en klassisk tropeø, hvor hele familien kan opleve afslapning, enestående naturog solskin i rigelige mængder. Her kan både børn og voksne få udlevet drømmen om eksotisk natur og luksus badeferie.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Mahé - 3 nætter

Anse Soleil Beachcomber Blue Lagoon Chalets
Billigste hotelmulighed
Se kort

Anse Soleil Beachcomber

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Et charmerende lille turistklassehotel med blot 14 værelser. Det perfekte sted hvis du ønsker at slappe helt af i smukke omgivelser.

Hotellet ligger idyllisk, men lidt isoleret ca. 20 minutters gang fra hovedvejen i den sydvestlige del af Mahé. 30 minutters kørsel til lufthavnen og 45 minutter til hovedstaden Victoria. Vi anbefaler, at du lejer en bil i et par dage

De 14 værelser er enkelt indrettet i lokal stil og har aircondition, loftsvifte, værdiboks, lille køleskab og altan. Superior og Premier værelser har også te/kaffe-faciliteter, hårtørrer og tv. Standard og Superior værelser har udsigt over den lille bugt og den 150 meter skønne sandstrand omkranset af palmer og klipper. 

Anse Soleil Beachcomber har en restaurant, hvor der serveres lokale retter samt fisk og skaldyr. Desuden bar og lounge. 

Der er mulighed for at leje kano og snorkeludstyr.
Læs mere her
Anse Soleil Beachcomber Blue Lagoon Chalets Constance Ephelia Resort
Se kort

Blue Lagoon Chalets

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Populært self-catering bungalowhotel med hjemlig, uformel atmosfære. Værtsparret er behjælpelig med alle former for arrangementer og anbefalinger. Bemærk at en lille vej skal krydses for at komme til den dejlige strand, Anse La Mouche. 

Hotellet ligger i en stor frodig have og i rolige omgivelser ved dejlig strand på sydvestkysten. Ca. 100 meter til lille butik og ca. 800 meter til 2 større butikker. Restauranter i nærheden.
 
Der er 4 bungalows hver med 2 værelser, der deler en stor stue/spisestue og fuldt udstyret køkken. De 8 rummelige værelser er enkelt møblerede med loftsvifte, aircondition, værdiboks og terrasse. Lej en hel bungalow og få 2 soveværelser, 2 badeværelser samt stue og køkken - ideelt for familier eller 2 par, der rejser sammen. 

Hotellet har ingen restaurant. Ved ankomst er der indkøbt de mest nødvendige ting som f.eks. smør, marmelade, te, kaffe, mælk, sukker mv. Der kan arrangeres kok, som bestilles og betales direkte. 

Der er gode vandsportsfaciliteter i nærheden og dykkercenter ca. 300 fra Blue Lagoon Chalets.

Læs mere her
Blue Lagoon Chalets Constance Ephelia Resort
Se kort

Constance Ephelia Resort

Beliggenhed: Seychellerne, Mahé

Constance Ephelia ligger på hovedøen Mahé og resortområdet skråner ned mod to smukke strande. Det skønne resort er omgivet af 120 hektar frodigt have, hvorfra der er direkte udsigt og adgang til marine nationalparken, Port Launay, og det giver rigtig fine snorkelmuligheder fra den ene af hotellets to strande.

Suiter og villaer er opført i smagfuld arkitektur og holdt i en skala af varme naturfarver. Her er gedigne træmøbler og alle tænkelige faciliteter. Constance Ephelia har fem restauranter og fem barer, hver med sin unikke indretning. Restauranterne tilbyder et varieret menukort med kulinariske og gastronomiske smagsoplevelser for alle aldersgrupper, mens barerne indbyder til afslapning med gode bøger og hver sin "bar-eventyrlige" oplevelse. 

Der er mange aktivitetsmuligheder, f.eks. guidede vandreture gennem tropisk vegetation op til smukke udsigtspunkter, PADI-dykkercenter, vandsport, børneklub, flere poolområder, fitness, yoga, tennis og squash. Du kan også bare lade dig forkæle i det fredfyldte og fantastisk smukke spaområde på hele 5000 m2 - her findes mange faciliteter, og du kan gratis benytte bl.a. jacuzzi og tyrkisk bad.
Læs mere her

La Digue - 3 nætter

La Villa Créole Hotel Patatran Village
Billigste hotelmulighed
Se kort

La Villa Créole

Beliggenhed: Seychellerne, La Digue

Et lille self-catering guesthouse med charme og en førsteklasses beliggenhed et stenkast fra stranden, Anse Réunion. Et ophold her bringer dig helt ned i gear, for du kan ikke undgå at blive mærket af øens tilbagelænede tempo.

Villa Créole ligger blot få minutters gang fra et lille supermarked og 10 min. cykeltur fra havnen. Der er heller ikke langt til den berømte Anse Source d'Argent strand, som gentagne gange er kåret som én af verdens smukkeste.

De 4 rummelige bungalower ligger imellem takamaka-træer og palmer i en frodig have. Hver bungalow består af soveværelse, stue med tekøkken samt badeværelse og er udstyret med aircondition, loftsvifte, tv, telefon, værdiboks, hårtørrer og terrasse. Ønsker du at se mere af øen, er det muligt at leje cykler på hotellet.

Læs mere her
La Villa Créole Hotel Patatran Village Le Repaire
Se kort

Hotel Patatran Village

Beliggenhed: Seychellerne, La Digue

Et lille, hyggeligt turistklassehotel med en uformel stemning og smuk beliggenhed på nordkysten. Den lille sandstrand Anse Patate med de karakteristiske store granitsten ligger blot et stenkast fra hotellet, men bemærk at du skal krydse en smal vej. Hotellet ligger i rolige omgivelser på nordkysten, ca. 15 minutters cykeltur fra havnen. Ud for hotellet ligger et af øgruppens smukkeste koralrev og bedste snorkelsteder og der er en fantastisk udsigt til øerne Praslin og Coco. 

De 18 værelser ligger i hvide bungalows op ad en skråning, så der er en del trapper på hotelområdet. Værelserne er enkle og pæne med minibar/køleskab, telefon, hårtørrer, aircondition samt terrasse med havudsigt. De 8 Standard værelser har desuden loftsvifte. De 9 lidt større Superior værelser har den bedste beliggenhed øverst oppe på skråningen med en fin udsigt over havet. 

På Patatran Village finder du en hyggelig restaurant med udsigt over havet - lejlighedsvis arrangeres grillaftener. Roomservice og lobby med tv. Du kan låne gratis snorkeludstyr og der er cykeludlejning lige ved hotellet.
Læs mere her
Hotel Patatran Village Le Repaire Le Domaine de l'Orangerai

Le Repaire

Beliggenhed: Seychellerne, La Digue

Dette lille boutique hotel har en uovertruffen beliggehed direkte ved Anse Reunion stranden på La Digue. Hotellet er familiedrevet og består af blot 9 værelser, hvorfra der kun er et stenkast til havet. Bag hotellet ligger et par små butikker og restauranter, og der er blot 10-15 minutters gang til havnen og byen med butikker, restauranter og bank. Da hotellet er særdeles populært, anbefaler vi bestilling i rigtig god tid.

 
De 9 værelser er på minimum 32 m2, lyst og moderne indrettet i naturens grønne og brunlige nuancer og med farverig lokal kunst på væggene. Her er gedigne træmøbler, aircondition, loftsvifte, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, minibar, telefon, tv, gratis WiFi og hårtørrer. Alle værelser har stor og smagfuldt møbleret balkon eller terrasse. Fra Superior værelserne er der smuk udsigt til stranden og havet, mens der fra Standard værelserne er udsigt til de skønne frodige omgivelser. Hotellets lille swimmingpool ligger direkte ved stranden. Fra den lille restaurant er der udsigt til havet, og her består menukortet primært af italienske og lokale retter, inspireret af ejerne lokale Nicoletta og hendes italienske mand Remo, som er kok. Cykler kan lejes mod betaling.


Læs mere her
Le Repaire Le Domaine de l'Orangerai
Se kort

Le Domaine de l'Orangerai

Beliggenhed: Seychellerne, La Digue

Le Domaine de l'Orangerai er et charmerende og skønt bungalowhotel med meget personlig atmosfære. Hotellet ligger i en stor, velplejet  og kuperet tropisk have i udkanten af La Passe ved Anse Severe stranden. Herfra er der kun ca. 200 meter til øens lille havn samt få butikker og restauranter. Stedet udgør en perfekt base for udforskning af øen og de enestående strande, men da hotellet er særdeles populært anbefaler vi at bestille i god til. 

De 20 store Garden Villaer (60 m2) er spredt i et stort, smukt haveanlæg kun få skridt fra den dejlige Anse Severe strand. Villaerne er smagfuldt indrettede i zen-stil med afstemte, varme jordfarver og der er kælet for detaljerne. Soveværelse, badeværelse og altan på 1. sal og opholdsstue i stueetagen med udgang til fuldt møbleret terrasse. Der er aircondition i soveværelse og loftvifte i stuen. Desuden WiFi, telefon, tv, hårtørrer og udendørs bruser. De 35 skønne Villas de Charme ligger op ad en bjergside og byder på fantastisk udsigt over øens smukke granitformationer og havet. Atmosfæren er romantisk og indretningen lys og eksklusiv med brug af de bedste materialer, og her er skønt delvist udendørs badeværelse med stråtækt tag. 

Hotellet tilbyder to gode restauranter og en bar, øens bedste spa samt skønt poolområde ved havet og med lille strand ved siden af. Hotellet udlåner gratis snorkeludstyr og er gerne behjælpelig med leje af cykler.

Læs mere her

Praslin - 5 nætter

Les Villas d'Or
Se kort

Les Villas d'Or

Beliggenhed: Seychellerne, Praslin

Dette lille, fortrinlige hotel ligger i en åben have helt ned til den flotte Cote d'Or strand på østkysten 30 minutters kørsel fra lufthavnen og ca. 10 minutter fra havnen. Et idyllisk lille sted, der får vores varmeste anbefalinger. Velegnet til både familier og par. 

Hotellet består af store, smagfuldt indrettede studios beliggende i villaer. Et studio består af soveværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken og dejlig terrasse - der er 2 studios i hver villa. 2-værelses villaerne har 2 soveværelser begge med eget badeværelse, opholdsstue med fuldt udstyret køkken samt stor, dejlig terrasse der vender mod havet. Der er loftsvifte i opholdsstue og aircondition i soveværelse og møblementet er holdt i smukke, afstemte farver. Desuden hårtørrer, værdiboks og tv med video. De fleste villaer har havudsigt og på hotellet findes og en lille swimmingpool, cykeludlejning og vaskerifaciliteter. Bemærk at hotellet ikke har restaurant og bar, men der ligger lokale restauranter, barer og butikker i gåafstand fra hotellet. Kok kan lejes til at tilberede måltider - arrangeres lokalt. 

Der er dykkercenter og vandsportsfaciliteter i nærheden, og hotellet hjælper gerne med at arrangere udflugter, cykelleje, dybthavsfiskeri m.v.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.