Tamarina Boutique Hotel

Mauritius - Mauritius

  • Luksus og enkelthed midt i storslået natur
  • All inclusive koncept med golf og forkælelse
  • 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright 
  • Kun 50 værelser omgivet af frodig natur
;

Charmerende golfresort med en udfordrende 18-hullers bane til golfspillere på alle niveauer. 

Tamarina Boutique Hotel ligger mellem bjerge og det turkisblå ocean på vestkysten af Mauritius. Her er fokus på luksus og enkelthed i en varm og afslappet atmosfære med et unikt all inklusive koncept med golf eller spa. 

Hotellet har kun 50 værelser, alle på 35 kvadratmeter og omgivet af frodig vegetation. Fire restauranter sørger for, at appetitten bliver stillet på bedste vis. 

Golfen spilles på den 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright og er en del af all inklusive konceptet, hvor kun eventuel brug af buggy koster ekstra. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende golfhuller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så man kan variere sværhedsgraden af runden, ved at variere længden af golfbanen. Længst spilles den fra de sort tee - nemlig 6886 meter. Banen er bygget i meget smukt natur område, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden. Banen er let kuperet. Ved ophold på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel er en daglig runde golf inkluderet alle dage på nær ankomst og afrejse dagene.

Med i golfpakken er der en massage på 45 minutter, mens gæster med mere lyst til spa end golf kan få 45 minutters massage hver dag undtagen på ankomst- og afrejsedage.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Patricia, Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.