Ø-hop Koh Samui og Koh Phangan

Thailand - Koh Samui, Koh Phangan

 • Strandliv, udflugter, shopping og restauranter på Koh Samui
 • Lange og familievenlige strande ved Chaweng og Lamai
 • Grønne bjerge og uberørte omgivelser på Koh Phangan
 • Snorkel- og dykkerture ved smukke koralrev

I Sydthailand ligger to skønne øer, Koh Samui og Koh Phangan, med hver deres særpræg. En uge hvert sted er en perfekt rejsekombination. Koh Samui har flotte strande, shopping, mange restauranter, natteliv og fine udflugter, mens Koh Phangan er en rolig, bjergrig ø, hvor de skønne strandeog naturen er hovedattraktionerne. Fra begge øer kan du tage på snorkel- og dykkerture.

Oplev Koh Samui og Koh Phangan, to dejlige tropeøer i Sydthailand med hver deres specielle charme og skønhed. Fordi det er så nemt og relativt hurtigt at bevæge sig mellem de to øer, overraskes mange besøgende over, hvor forskellige de rent faktisk er.

Koh Samui kaldes ofte for Thailands paradis-ø, hvilket ikke mindst skyldes naturens overdådige frodighed, men også den afslappede stemning og det varierede udbud af restauranter, butikker og natteliv. Her får du det bedste af begge verdener.

Lidt nord for Koh Samui ligger den bjergrige ø, Koh Phangan. Det skovklædte og bjergrige indre omkranses af øens skønne sandstrande. Den siges at ligne Koh Samui, som den så ud for 20 år siden, for strandene på Koh Phangan er relativt uberørte, og her går livet sin stille gang. For snorkel- og dykkerinteresserede er der flere smukke koralrev at udforske omkring øen. Koh Phangan er også kendt for sine "Full Moon"-fester, der tiltrækker hundredvis af unge mennesker i tiden omkring hver fuldmåne, men vores udvalgte hoteller ligger langt herfra.

På denne ø-hoprundrejse har du syv overnatninger på Koh Samui og seks overnatninger på Koh Phangan, så der er masser af tid til både at udforske, opleve og slappe af.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Thailand

Koh Samui, Koh Phangan

13 nætter / 15 dage

fra kr. 9.955

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Koh Samui Koh Phangan

Rejser til Koh Samui

Koh Samui ligger i den thailandske bugt og er landets tredjestørste ø - ofte kaldt Thailands paradis-ø.
Læs mere
Koh Samui Koh Phangan

Rejser til Koh Phangan

Lidt nord for Koh Samui ligger den bjergrige ø, Koh Phangan.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Koh Samui - 7 nætter

Ibis Samui Bophut White House Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Ibis Samui Bophut

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et pænt og moderne hotel, med en fin beliggenhed lige ud til stranden. Stor have og poolområde med flere pools. Hotellet er beliggende 10 minutter fra lufthavnen og 5 fra molen i Bophut.

De 260 moderne værelser har alle aircondition, TV, værdiboks, minikøleskab, hårtørrer, WiFi og balkon/terrasse. Standard værelserne har to separate senge og der er plads til maks. 3 personer på værelset. Desuden tilbydes større familieværelser til maks. 2 voksne og 3 børn - disse værelser har en stor dobbeltseng samt køjesenge til to børn så evt. tredje barn sover i eksisterende senge. 

Læs mere her
Ibis Samui Bophut White House Beach Resort Baan Samui Resort
Se kort

White House Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et hyggeligt lille resort beliggende på Choeng Mon stranden, den måske mest romantiske strand på Koh Samui. Hotellet er beliggende i en stor frodig og tæt bevokset have og har swimmingpool, spa og en god restaurant på den flotte hvide strand. På hotellet findes desuden et fitnesscenter.

Resortet har 43 værelser: 3 thai suiter, 8 junior suiter, 15 deluxe værelser og 16 superior værelser. Superior værelserne er beliggende i stueetagen og deluxe på første sal i de dejlige Thai-style huse. Bemærk at deluxe værelser ikke har balkon, men de fremstår lysere end Superior værelser. Alle værelser er individuelt indrettet og har aircondition, kaffe/te-faciliteter, telefon, satellit TV, minibar og værdiboks men ikke alle værelser har altan.
Læs mere her
White House Beach Resort Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa
Se kort

Baan Samui Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Baan Samui Resort er et populært og afslappet hotel med en rustik og meget farverig indretning. Hotellet har en rigtig god beliggenhed direkte ved stranden i den centrale del af Chaweng, og der et bredt udbud af restauranter og butikker i området. De 80 værelser ligger i 3-etagers bygninger og alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, hårtørrer, lille køleskab, kaffe/te-faciliteter, badekåbe og slippers samt balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Hotellet tilbyder to restauranter, bar, roomservice mellem kl. 07.00 – 24.00, swimmingpool med integreret børnepool og massage ved stranden.

Læs mere her
Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa Baan Haad Ngam Boutique Resort
Se kort

Baan Chaweng Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et rigtig hyggeligt turistklasseresort med god atmosfære, der ligger centralt på Chaweng-stranden og med shopping, restauranter og barer lige uden for døren. Resortet har 80 værelser og bungalower i en stor, velplejet tropisk have med svajende palmer. Både værelser (som ligger i 2-etages bygninger) og bungalower er store, lyse og smagfuldt indrettet i traditionel thailandsk stil. Her er aircondition, telefon, tv, internetstik, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse.

I restauranten ved stranden kan du spise morgenmad og frokost med dejlig udsigt til havet, og om aftenen kan du nyde middagen med fødderne i sandet og til lyden af bølgernes sagte skvulpen. Hotellet tilbyder også en hyggelig bar, roomservice, swimmingpool få meter fra stranden, dejlig spa og massage på stranden.
Læs mere her
Baan Chaweng Beach Resort & Spa Baan Haad Ngam Boutique Resort The Kala Samui
Se kort

Baan Haad Ngam Boutique Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Dette dejligt og stemningsfulde resort der ligger direkte ved den rolige nordligste del af Chaweng-stranden, godt 5 min. kørsel nord for centrum af Chaweng. De 50 værelser og villaer ligger i en smuk have, der skråner let ned mod stranden, og små fontæner, damme og rislende vandløb bryder den tropisk vegetation. Alle værelser/villaer er rummelige (min. 45 m2) og indrettet i moderne thaistil med varme farver og dejlige detaljer, og de har naturligvis aircondition, tv, minibar, værdiboks, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og terrasse/altan.

Baan Haad Ngam har én af Koh Samuis bedste italienske og internationale restauranter, Olivio Restaurant & Cocktail Bar, der ligger direkte ved stranden med skøn udsigt over havet. Desuden tilbydes swimmingpool med integreret børnepool ved stranden og spa/massage.
Læs mere her
Baan Haad Ngam Boutique Resort The Kala Samui Nora Beach Resort & Spa
Se kort

The Kala Samui

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

The Kala er et charmerende og dejligt boutique resort med unik beliggenhed, fantastisk service og kun 35 værelser. Her går natur og arkitektur op i en højere enhed og restaurantens råvarer, spa-produkter og interiør er så vidt muligt økologisk.

Hotellets har kun 35 værelser og villaer. Værelserne er lyse og rummelige og de store panoramavinduer byder på uhindret udsigt til havet. Her er faciliteter som aircondition, telefon, tv, dvd-afspiller, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer  og fra balkonen kan du nyde den smukke solnedgang. 

Vågn op til en vidunderlig 180 graders panoramaudsigt over havet, fuglefløjt og lyd af bølgerne der slår mod klipperne og I behøver ikke haste ned til morgenmaden, for den serveres naturligvis hele dagen. Lad jer forkæle i hotellets spa, slap af ved poolen og bad, snorkel eller fisk fra de runde klipper foran hotellet. Hvis I mere er til sand mellem tæerne, så er der en lille strand få hundrede meter fra hotellet, og I kan f.eks. sejle dertil i kano. 


Når mørket sænker sig, er det tid at nyde en skøn middag i restaurant The 26 Degree eller måske på en klippeafsats ved havet? Skal der ske lidt mere, er der kun 10 min. kørsel til pulserende Chaweng med restauranter, barer og butikker. 

The Kala er en lille oase, "Where time stands still", som de selv udtrykker det, og det mærkes tydeligt at hotellet er familieejet og drevet. Kan bestemt anbefales, hvis I søger thailandsk gæstfrihed i rolige og æstetiske omgivelser.
Læs mere her
The Kala Samui Nora Beach Resort & Spa Centara Grand Beach Resort, Koh Samui
Se kort

Nora Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et rigtig dejligt og hyggeligt førsteklasses strandresort ved den fredfyldte Noi Yai-bugt, ca.10 minutters kørsel nord for Chaweng. Stilen er afslappet elegant og omgivelserne eksotiske med rindende vandløb, der udmunder i et lille vandfald nær swimmingpoolen ved stranden. De 42 værelser og 71 villaer er rummelige og smukt indrettet i thailandsk stil, alle med aircondition, fladskærms-tv, telefon, hårtørrer, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter og møbleret balkon/ terrasse. Villaerne har desuden dvd-afspiller.

Resortet har to restauranter, bar, poolområde ved stranden med swim-up-bar, børnepool, spa, massage, fitnesscenter, internethjørne og gratis bus til Chaweng med restauranter, barer og butikker.
Læs mere her
Nora Beach Resort & Spa Centara Grand Beach Resort, Koh Samui Chaweng Regent Beach Resort
Se kort

Centara Grand Beach Resort, Koh Samui

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et stort, åbent og lyst resort i traditionel kolonistil omkranset af smuk have. Hotellet ligger direkte ved stranden i den sydlige del af Chawengområdet, tæt ved restauranter og butikker. Kan varmt anbefales, hvis du ønsker smagfulde omgivelser og forskellige aktivitetsmuligheder. De 200 store og lyse værelser vender mod havet og har aircondition, minibar, telefon, tv, værdiboks, internetstik, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter samt stor balkon eller terrasse.

Hotellet har flere dejlige restauranter, bl.a. en strandrestaurant, bar, loungebar, kaffebar, 24-timers roomservice, stor swimmingpool med poolbar, børnepool, spa, massage, skønhedssalon, tennisbaner, bibliotek, vandsport, dykkercenter, strandspil, putting green, butik og børneklub med legeplads.

Læs mere her
Centara Grand Beach Resort, Koh Samui Chaweng Regent Beach Resort New Star Beach Resort
Se kort

Chaweng Regent Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Chaweng Regent Beach Resort er et dejligt førsteklasses resort beliggende i en stor tropisk have ved stranden i den nordlige del af Chaweng. Lige udenfor hotellet findes butikker, restauranter og barer, og Chaweng centrum ligger kun få minutters gang derfra.

Hotellet er opført i traditionel thai-stil, og indretningen er smagfuld og moderne. De 139 værelser og villaer er store og lyst indrettede i elegant, klassisk thai-stil. Her tilbydes alle de faciliteter, man kan forvente på et førsteklasseshotel, tillige med en møbleret balkon/terrasse med udsigt til haven eller poolen. Der er naturligvis gratis WiFi på hele hotellet. 

Hotellet har to restauranter, hvoraf den ene ligger helt ned til stranden, og her serveres morgenmaden. De to poolområder er store og indbydende, og det ene ligger ved stranden og har integreret børnepool og jacuzzi samt poolbar. Af øvrige faciliteter kan nævnes tre barer, roomservice, fitness center, indbydende spa med skønhedssalon, gratis yoga og vandsport.

Læs mere her
Chaweng Regent Beach Resort New Star Beach Resort
Se kort

New Star Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

New Star Beach Resort er et skønt og trendy sted beliggende i rolige og smukke, tropiske omgivelser ved en af Koh Samuis bedste og mest børnevenlige strande, Chaweng Noi. Pulserende Chaweng med masser af butikker, restauranter og barer ligger kun ca. 10 minutter derfra. De 74 værelser og villaer er store og indbydende med strejf af friske farver. Her findes alle de faciliteter, der kan forventes af et hotel af denne standard og naturligvis stor møbleret terrasse.

Hotellet har flere gode restauranter med hvert sit tema, og fra baren "9 Degrees North" kan du nyde eksotiske cocktails med udsigt til vajende palmer og havet. Ved den lange strand indbyder den kæmpe store swimmingpool med separat børneområde til både afslapning og aktiviteter. Hotellets spa opfordrer til selvforkælelse, og søger du lidt aktivitet er der også forskellige muligheder.

Læs mere her

Koh Phangan - 6 nætter

Haadlad Prestige Resort & Spa Buri Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Haadlad Prestige Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Haadlad Prestige Resort & Spa er et hyggeligt turistklassehotel beliggende ved den smukke Salad bugt i Koh Phangans nordvestlige hjørne. Foran hotellet buer den hvide sandstrand flankeret af høje, svajende palmer og det klare vand indbyder til en forfriskende dukkert. 

Hotellet har 46 værelser og villaer af varierende størrelse, men fælles for dem alle er, at de er rummelige og hyggelige og som minimum har aircondition, telefon, tv, værdiboks, lille køleskab, hårtørrer og terrasse/balkon. Hovedrestauranten tilbyder varieret thai- og international menu, og fra BBQ restauranten og baren ved stranden kan du nyde udsigten over havet og den smukke solnedgangen Desuden har hotellet swimmingpool, separat børnepool, internethjørne, spa og massage samt en lille butik med lokalt prisniveau. Tæt ved hotellet ligger flere lokale butikker og restauranter. 

Et ophold her byder på masser af tid til at slappe af og nyde solen, dase i vandkanten og gå ture langs stranden. Ikke langt fra hotellet byder koralrev på fine snorkelmuligheder.
Læs mere her
Haadlad Prestige Resort & Spa Buri Beach Resort Havana Beach Resort
Se kort

Buri Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Buri Beach Resort er et rigtig pænt turistklassehotel beliggende ved Haad Rin Nai stranden på øens sydøstlige spids, tæt på restauranter og barer. De berømte Full Moon fester på Koh Phangan finder sted på Haad Rin Nai stranden, så nogen støj må påregnes ved ophold i disse perioder.

De 104 værelser og bungalower er i traditionel thaistil med mørke træmøbler og silke. Alle tilbyder faciliteter som aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hørtørrer, gratis WiFi og balkon/terrasse.
 
Hotellet har to restauranter, hvoraf den ene ligger helt nede ved stranden og her serveres både klassiske thai-retter og en international menu. Desuden tilbydes room service, bar, to swimmingpool - en ved stranden og en i haven, spa, fitness rum og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.
Læs mere her
Buri Beach Resort Havana Beach Resort Buri Rasa Village Koh Phangan
Se kort

Havana Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Det dejlige turistklassehotel, Havana Beach Resort, er beliggende i naturskønne omgivelser ved den dejlige strand, Thong Nai Pan Yai i Koh Phangans nordøstlige hjørne. Foran resortet ligger den indbydende, finkornede strand og den turkisblå bugt med spektakulære grønklædte bakker i baggrunden. Der er kun få minutters gang til den lokale landsby hvor du finder lokale butikker, ligesom der ligger flere gode thai-restauranter langs stranden.

Hotellets 50 værelser af forskellig standard ligger i 2-etagers bygninger, og alle værelser har som minimum aircondition, værdiboks, tv, lille køleskab, kaffe/te-faciliteter samt dejlig terrasse eller altan. Swimmingpoolen, som udgør centrum af resortet, ligger kun få skridt fra stranden. Desuden tilbydes to restauranter, den ene beliggende ved stranden, to barer, traditionel thai-massage og WiFi adgang på hele hotellet. For de aktive er der udlejning af kajakker ved siden af hotellet, lige som der også kan købes snorkelture og fisketure tæt ved. 

Hotellet er perfekt for børnefamilier, men også par der ønsker rolige, lokale omgivelser vil trives her.
Læs mere her
Havana Beach Resort Buri Rasa Village Koh Phangan Panviman Resort
Se kort

Buri Rasa Village Koh Phangan

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Buri Rasa er et super hyggeligt boutique resort med en uovertruffen beliggende ved en lang, smuk sandstrand i øens nordøstlige hjørne. Bag hotellet ligger en lille landsby med et par butikker, og langs stranden byder små restauranter på velsmagende, traditionelle thai-retter.
  
Hotellets værelser ligger i 2- og 3-etagers huse og er holdt i lyse nuancer med strejf af forfriskende blå med havet som tema. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, telefon, fladskærms-tv, dvd-afspiller, minibar, hårtørrer, badekåber og møbleret balkon/terrasse. Du kan forkæle dig selv og bo i et Ocean Front værelse, hvorfra du træder direkte ud på stranden.

Buri Rasa Village er opbygget som en traditionel landsby omkring et lille torv med butik og café, hvor du bl.a. kan nyde et glas vin eller friskpresset frugt juice. I hotellets indbydende strandrestaurant, The Beach Club@Buri Rasa, kan du spise dine måltider med fødderne i sandet, og lige ved siden af ligger den hyggelige strandbar. Desuden tilbydes lille swimmingpool, fitnesscenter, spa, thai-massage på stranden samt udlån af kajakker. Der er gratis WiFi på hele hotelområdet.

Læs mere her
Buri Rasa Village Koh Phangan Panviman Resort Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Se kort

Panviman Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

I øens nordøstlige hjørne ligger dette turistklasseresort i et kuperet og roligt område. Nogle værelser ligger på klippetoppen i hovedbygningen, de øvrige ligger spredt ned ad klippesiden mod en lille privat strand. Alle har aircondition, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og balkon/terrasse.

Hotellet har to restauranter, den ene på klippetoppen med en fantastisk udsigt og den anden helt ned til stranden. Desuden har hotellet swimmingpool med poolbar, billard, internetcafé og et lille bibliotek.

Læs mere her
Panviman Resort Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Se kort

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Et stemningsfuldt "hideaway" med smuk beliggenhed i øens nordøstlige hjørne. Bag resortet breder skoven sig, og foran ligger den lille private strand, som sammen med to længere strande omkranser den turkisblå bugt. Et ophold på det øko-venlige Santhiya byder på ro og fred i særdeles naturskønne omgivelser, et højt serviceniveau og gastronomiske oplevelser.

De 76 værelser og villaer er smukt integreret i den frodige natur, og sammen med den udbredte brug af naturmaterialer symboliserer det den miljøvenlige holdning bag Santhiya. Værelser og villaer er smukt indrettet i traditionel thailandsk stil med bl.a. teaktræ og silke og har alle tænkelige faciliteter. Deluxe-værelser med panoramaudsigt over bugten, og nogle villaer har egen pool afskærmet af frodig beplantning. Alle poolvillaer er unikke og individuelt indrettet under hensyntagen til træer, klipper og den oprindelige natur.

Der er restauranter, bar, roomservice, dejligt poolområde med vandfald, fantastisk spa, hvor du kan forkæle dig selv, bibliotek, internetadgang, aktiviteter og udflugter. Resortet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 6
Koh Samui
Dag 7 - 12
Koh Phangan

Dag 2 - 6

Koh Samui

Dag 2 - Ankomst til Koh Samui

Transport fra Koh Samui lufthavn til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Koh Samui er Thailands tredje største ø og mange kalder den for Thailands paradis-ø. Det skyldes ikke mindst de dejlige hvide sandstrande, vajende kokospalmer, den overdådige frodighed og de gode restauranter og barer. Faktisk har Koh Samui komplette turistfaciliteter og byder på alle moderne bekvemmeligheder. Naturen er frodig og smuk og en udflugt til øens indre byder på bjerge og regnskov, der skjuler idylliske små vandfald. Samtidig afsløres hvorfor Koh Samui er Thailands hovedproducent af kokosnødder, for store områder er dækket af slanke palmestammer, og de heldige får måske at se, hvordan aber er trænet til at høste kokosnødderne.

Dag 3-7 - Koh Samui

Dagen er til fri disposition. Overnatning: på Koh Samui.

Læs mere

Dag 7 - 12

Koh Phangan

Dag 8 - Koh Samui - Koh Phangan

Transport med bil og færge til Hotel på Koh Samui. Resten af dagen er til fri disposition.

Den rolige og charmerende ø, Koh Phangan ligger ca. 20 km og blot en halv times sejlads nord for Koh Samui. Arealmæssigt er Koh Phangan lidt mindre end Samui, men her er langt færre hoteller og besøgende. Naturmæssigt har Koh Phangan meget at byde på med et skovklædt og bjergrigt indre omkranset af skønne og relativt uberørte sandstrande, der indbyder til dovne feriedage i vandkanten. Her leves livet i et tilbagelænet tempo, og der er masser af tid til at slappe af og nyde solen, dase i vandkanten, gå ture langs stranden og tage en drink på en hyggelig strandbar mens solen går ned. Lej evt. en longtail-båd for en dag og sejl på opdagelse til små isolerede strande på øen. For snorkelinteresserede er der fine muligheder med koralrev tæt på land ved nord- og vestkysten, og der findes også flere gode dykkersteder.

Dag 9-13 - Koh Phangan

Dagene til fri disposition. Overnatning: På Koh Phangan.

Dag 14 - Koh Phangan - Koh Samui

Transport med færge og bil til Koh Samui og transport til Koh Samui lufthavn.


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Lars, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser