Khanom, Koh Phangan og Koh Samui - ø-hop

Thailand - Koh Samui, Koh Phangan, Khanom

 • Ro og idyl på lange, uberørte, hvide sandstrande på Khanom
 • Frodig natur og bjergrige egne på Koh Phangan
 • Paradis-øen Koh Samui med strande for hele familien
 • Shopping, restauranter og natteliv på Koh Samui
 • Bedst vejr i Thailand i juni, juli og august

Khanom er forholdsvis ukendt – og derfor perfekt til dig, der søger ro og idyl på lange, uberørte, hvide sandstrande. Efter fire nætter her følger fire nætter på Koh Phangan, en frodig, bjergrig ø med flotte strande, og til sidst fem nætter på den kendte ferieø Koh Samui med shopping, restauranter og natteliv.

Ferien begynder med fire nætter i Khanom, en lille ukendt perle beliggende på fastlandet syd for Koh Samui. Khanom har kilometerlange sandstrande og en smuk natur. Her har du et lille tropisk paradis næsten for dig selv.

Fortsæt derefter med fire nætter på øen Koh Phangan lidt nord for Koh Samui. Her er fred og ro og masser af kridhvide sandstrande. Øen ligger cirka 45 minutters sejlads fra Koh Samui og 2½ time fra Donsak (Khanom). Øen er bjergrig med store skovområder og et lavland med kokospalmer og hvide sandstrande.

Til slut bor du fem nætter på den populære paradis-ø, Koh Samui, som er kendt for sine mange flotte indbydende strande samt store udvalg af butikker, restauranter og natteliv.

Alle feriestederne har højsæson i januar til marts og igen fra juni til august. Perioden med mest nedbør er i november og starten af december.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR


Thailand

Koh Samui, Koh Phangan, Khanom

13 nætter / 15 dage

fra kr. 10.315

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Koh Samui Koh Phangan

Rejser til Koh Samui

Koh Samui ligger i den thailandske bugt og er landets tredjestørste ø - ofte kaldt Thailands paradis-ø.
Læs mere
Koh Samui Koh Phangan Khanom

Rejser til Koh Phangan

Lidt nord for Koh Samui ligger den bjergrige ø, Koh Phangan.
Læs mere
Koh Phangan Khanom

Rejser til Khanom

Paradis er genfundet – i Khanom, Thailand.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Khanom - 4 nætter

Khanom Hill Resort Aava Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Khanom Hill Resort

Beliggenhed: Thailand, Khanom

Khanom Hill Resort er et hyggeligt lille familieejet boutique resort med en afslappet og personlig atmosfære. Stedet har kun 15 bungalower og villaer, hvoraf de seks bungalower i den ældre del ligger ud til stranden, mens de nyere pool villaer ligger på den modsatte side af vejen.

De er alle indrettet i en blanding af moderne og traditionel thai-stil og har aircondition, tv, telefon, værdiboks og terrasse. Der er en hyggelig restaurant beliggende direkte ud til stranden og desuden tilbydes swimmingpool samt børnepool. Der er godt 1 km til nærmeste by - en mindre by med lokale butikker og restauranter.

Læs mere her
Khanom Hill Resort Aava Resort & Spa
Se kort

Aava Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Khanom

Her bor I i smukke tropiske omgivelser, hvor alt ånder fred og idyl. Anbefales til både familier og par.

Hotellet er bygget og drives af et finsk ægtepar, og det afspejles tydeligt i det skandinavisk inspirerede arkitektur og design. Værelser og fælles områder er holdt i lyse afdæmpede nuancer med strejf af farverige kontraster. Alle værelser har naturligvis aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, WiFi, hårtørrer, badekåber og slippers samt terrasse.

Alle måltider for børn under 12 år er gratis på hotellet, hvis de spiser med 2 voksne.

Læs mere her

Koh Phangan - 4 nætter

Haadlad Prestige Resort & Spa Havana Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Haadlad Prestige Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Haadlad Prestige Resort & Spa er et hyggeligt turistklassehotel beliggende ved den smukke Salad bugt i Koh Phangans nordvestlige hjørne. Foran hotellet buer den hvide sandstrand flankeret af høje, svajende palmer og det klare vand indbyder til en forfriskende dukkert. 

Hotellet har 46 værelser og villaer af varierende størrelse, men fælles for dem alle er, at de er rummelige og hyggelige og som minimum har aircondition, telefon, tv, værdiboks, lille køleskab, hårtørrer og terrasse/balkon. Hovedrestauranten tilbyder varieret thai- og international menu, og fra BBQ restauranten og baren ved stranden kan du nyde udsigten over havet og den smukke solnedgangen Desuden har hotellet swimmingpool, separat børnepool, internethjørne, spa og massage samt en lille butik med lokalt prisniveau. Tæt ved hotellet ligger flere lokale butikker og restauranter. 

Et ophold her byder på masser af tid til at slappe af og nyde solen, dase i vandkanten og gå ture langs stranden. Ikke langt fra hotellet byder koralrev på fine snorkelmuligheder.
Læs mere her
Haadlad Prestige Resort & Spa Havana Beach Resort Buri Rasa Village Koh Phangan
Se kort

Havana Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Det dejlige turistklassehotel, Havana Beach Resort, er beliggende i naturskønne omgivelser ved den dejlige strand, Thong Nai Pan Yai i Koh Phangans nordøstlige hjørne. Foran resortet ligger den indbydende, finkornede strand og den turkisblå bugt med spektakulære grønklædte bakker i baggrunden. Der er kun få minutters gang til den lokale landsby hvor du finder lokale butikker, ligesom der ligger flere gode thai-restauranter langs stranden.

Hotellets 50 værelser af forskellig standard ligger i 2-etagers bygninger, og alle værelser har som minimum aircondition, værdiboks, tv, lille køleskab, kaffe/te-faciliteter samt dejlig terrasse eller altan. Swimmingpoolen, som udgør centrum af resortet, ligger kun få skridt fra stranden. Desuden tilbydes to restauranter, den ene beliggende ved stranden, to barer, traditionel thai-massage og WiFi adgang på hele hotellet. For de aktive er der udlejning af kajakker ved siden af hotellet, lige som der også kan købes snorkelture og fisketure tæt ved. 

Hotellet er perfekt for børnefamilier, men også par der ønsker rolige, lokale omgivelser vil trives her.
Læs mere her
Havana Beach Resort Buri Rasa Village Koh Phangan Panviman Resort
Se kort

Buri Rasa Village Koh Phangan

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Buri Rasa er et super hyggeligt boutique resort med en uovertruffen beliggende ved en lang, smuk sandstrand i øens nordøstlige hjørne. Bag hotellet ligger en lille landsby med et par butikker, og langs stranden byder små restauranter på velsmagende, traditionelle thai-retter.
  
Hotellets værelser ligger i 2- og 3-etagers huse og er holdt i lyse nuancer med strejf af forfriskende blå med havet som tema. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, telefon, fladskærms-tv, dvd-afspiller, minibar, hårtørrer, badekåber og møbleret balkon/terrasse. Du kan forkæle dig selv og bo i et Ocean Front værelse, hvorfra du træder direkte ud på stranden.

Buri Rasa Village er opbygget som en traditionel landsby omkring et lille torv med butik og café, hvor du bl.a. kan nyde et glas vin eller friskpresset frugt juice. I hotellets indbydende strandrestaurant, The Beach Club@Buri Rasa, kan du spise dine måltider med fødderne i sandet, og lige ved siden af ligger den hyggelige strandbar. Desuden tilbydes lille swimmingpool, fitnesscenter, spa, thai-massage på stranden samt udlån af kajakker. Der er gratis WiFi på hele hotelområdet.

Læs mere her
Buri Rasa Village Koh Phangan Panviman Resort Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Se kort

Panviman Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

I øens nordøstlige hjørne ligger dette turistklasseresort i et kuperet og roligt område. Nogle værelser ligger på klippetoppen i hovedbygningen, de øvrige ligger spredt ned ad klippesiden mod en lille privat strand. Alle har aircondition, tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og balkon/terrasse.

Hotellet har to restauranter, den ene på klippetoppen med en fantastisk udsigt og den anden helt ned til stranden. Desuden har hotellet swimmingpool med poolbar, billard, internetcafé og et lille bibliotek.

Læs mere her
Panviman Resort Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Se kort

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Phangan

Et stemningsfuldt "hideaway" med smuk beliggenhed i øens nordøstlige hjørne. Bag resortet breder skoven sig, og foran ligger den lille private strand, som sammen med to længere strande omkranser den turkisblå bugt. Et ophold på det øko-venlige Santhiya byder på ro og fred i særdeles naturskønne omgivelser, et højt serviceniveau og gastronomiske oplevelser.

De 76 værelser og villaer er smukt integreret i den frodige natur, og sammen med den udbredte brug af naturmaterialer symboliserer det den miljøvenlige holdning bag Santhiya. Værelser og villaer er smukt indrettet i traditionel thailandsk stil med bl.a. teaktræ og silke og har alle tænkelige faciliteter. Deluxe-værelser med panoramaudsigt over bugten, og nogle villaer har egen pool afskærmet af frodig beplantning. Alle poolvillaer er unikke og individuelt indrettet under hensyntagen til træer, klipper og den oprindelige natur.

Der er restauranter, bar, roomservice, dejligt poolområde med vandfald, fantastisk spa, hvor du kan forkæle dig selv, bibliotek, internetadgang, aktiviteter og udflugter. Resortet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.
Læs mere her

Koh Samui - 5 nætter

Ibis Samui Bophut Baan Samui Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Ibis Samui Bophut

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et pænt og moderne hotel, med en fin beliggenhed lige ud til stranden. Stor have og poolområde med flere pools. Hotellet er beliggende 10 minutter fra lufthavnen og 5 fra molen i Bophut.

De 260 moderne værelser har alle aircondition, TV, værdiboks, minikøleskab, hårtørrer, WiFi og balkon/terrasse. Standard værelserne har to separate senge og der er plads til maks. 3 personer på værelset. Desuden tilbydes større familieværelser til maks. 2 voksne og 3 børn - disse værelser har en stor dobbeltseng samt køjesenge til to børn så evt. tredje barn sover i eksisterende senge. 

Læs mere her
Ibis Samui Bophut Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa
Se kort

Baan Samui Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Baan Samui Resort er et populært og afslappet hotel med en rustik og meget farverig indretning. Hotellet har en rigtig god beliggenhed direkte ved stranden i den centrale del af Chaweng, og der et bredt udbud af restauranter og butikker i området. De 80 værelser ligger i 3-etagers bygninger og alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, hårtørrer, lille køleskab, kaffe/te-faciliteter, badekåbe og slippers samt balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Hotellet tilbyder to restauranter, bar, roomservice mellem kl. 07.00 – 24.00, swimmingpool med integreret børnepool og massage ved stranden.

Læs mere her
Baan Samui Resort Baan Chaweng Beach Resort & Spa Centara Grand Beach Resort, Koh Samui
Se kort

Baan Chaweng Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et rigtig hyggeligt turistklasseresort med god atmosfære, der ligger centralt på Chaweng-stranden og med shopping, restauranter og barer lige uden for døren. Resortet har 80 værelser og bungalower i en stor, velplejet tropisk have med svajende palmer. Både værelser (som ligger i 2-etages bygninger) og bungalower er store, lyse og smagfuldt indrettet i traditionel thailandsk stil. Her er aircondition, telefon, tv, internetstik, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og balkon/terrasse.

I restauranten ved stranden kan du spise morgenmad og frokost med dejlig udsigt til havet, og om aftenen kan du nyde middagen med fødderne i sandet og til lyden af bølgernes sagte skvulpen. Hotellet tilbyder også en hyggelig bar, roomservice, swimmingpool få meter fra stranden, dejlig spa og massage på stranden.
Læs mere her
Baan Chaweng Beach Resort & Spa Centara Grand Beach Resort, Koh Samui New Star Beach Resort
Se kort

Centara Grand Beach Resort, Koh Samui

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

Et stort, åbent og lyst resort i traditionel kolonistil omkranset af smuk have. Hotellet ligger direkte ved stranden i den sydlige del af Chawengområdet, tæt ved restauranter og butikker. Kan varmt anbefales, hvis du ønsker smagfulde omgivelser og forskellige aktivitetsmuligheder. De 200 store og lyse værelser vender mod havet og har aircondition, minibar, telefon, tv, værdiboks, internetstik, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter samt stor balkon eller terrasse.

Hotellet har flere dejlige restauranter, bl.a. en strandrestaurant, bar, loungebar, kaffebar, 24-timers roomservice, stor swimmingpool med poolbar, børnepool, spa, massage, skønhedssalon, tennisbaner, bibliotek, vandsport, dykkercenter, strandspil, putting green, butik og børneklub med legeplads.

Læs mere her
Centara Grand Beach Resort, Koh Samui New Star Beach Resort
Se kort

New Star Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Samui

New Star Beach Resort er et skønt og trendy sted beliggende i rolige og smukke, tropiske omgivelser ved en af Koh Samuis bedste og mest børnevenlige strande, Chaweng Noi. Pulserende Chaweng med masser af butikker, restauranter og barer ligger kun ca. 10 minutter derfra. De 74 værelser og villaer er store og indbydende med strejf af friske farver. Her findes alle de faciliteter, der kan forventes af et hotel af denne standard og naturligvis stor møbleret terrasse.

Hotellet har flere gode restauranter med hvert sit tema, og fra baren "9 Degrees North" kan du nyde eksotiske cocktails med udsigt til vajende palmer og havet. Ved den lange strand indbyder den kæmpe store swimmingpool med separat børneområde til både afslapning og aktiviteter. Hotellets spa opfordrer til selvforkælelse, og søger du lidt aktivitet er der også forskellige muligheder.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Inger, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.