Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Malaysia

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Malaysia.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Malaysia.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Kota Bharu

Fascinerende Kota Bharu | Kota Bharu

En rigtig hyggelig byrundtur, hvor du dels får set Kota Bharu samt de mange små lokale håndværk så som batik, dragefremstilling, vævning og sølvarbejde.
Naturligvis skal du også en tur på det lokale marked Pasar Besar Siti Khadijah. Størstedelen af de handlende er kvinder, og mangfoldigheden af farver vidner om de enorme mængder af forskellige varer, der sælges.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 260
Barn fra kr. 260

Liggende Buddha & Dragetemplet | Kota Bharu

Fra morgenstunden besøger du de smukke og farverige templer med deres karakteristiske liggende og siddende Buddhaer.
Herefter kører du videre ud til kysten for at se, hvordan et lokal samfund arbejder med fiskeri fra deres pælehuse på havet. Videre ud til Pantai Sri Tujuh også kaldet De Syv Laguners Strand. Denne skønne strand ligger beskyttet af Malaysias længste lagune, og det er her den årlige drage festival finder sted. Sidste stop på turen er ved Drage templet. Ved indgangen byder to store farverige drager dig velkommen, og indenfor bliver du mødt, af de små aber som selv kan plukke kokosnødder.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 305
Barn fra kr. 305

Kuala Lumpur

Botanisk have og tropiske fugle | Kuala Lumpur

Gå en tur og nyd de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00 og 14.00

Voksen fra kr. 430
Barn fra kr. 430

Malacca

Historiske Malacca | Malacca

Sultanatet af Malacca var et af de mest magtfulde imperier i Sydøstasien.
Den gamle handelsby Malacca ligger ca. 130 kilometer syd for hovedstaden og blev grundlagt i 1403. Dengang var det et af de største og mægtigste riger og havne i Sydøstasien, hvor skiftende kolonimagter kontrollerede handlen med bl.a. silke og krydderier. Byen er beliggende ud til det trafikerede Malacca-stræde, som blev grundlagt af portugiserne, overtaget af hollænderne og siden af briterne, og den rige kulturarv er stadig synlig den dag i dag i et synligt miks af arkitektoniske stilarter. Malacca er også fødested for ”Babas” – et miks af kinesisk og malaysisk kultur, der er helt sin egen. Det er måske svært at forestille sig livet i den middelalderlige fæstning, som byen var for flere hundrede år siden, men når I går gennem de snævre gader, hvor I bl.a. besøger Cheng Hoon Teng templet, det ældste kinesiske tempel i Malaysia, det hollandske ”Stadhuys” og går gennem ruinerne af St Pauls Church, hvor den spanske jesuit missionær St Francis Xavier engang blev begravet og ruinerne af det gamle fort A Famosa, begynder Malaccas historie måske at falde på plads. Malacca er i øvrigt på UNESCOS liste over bevaringsværdige byer.
Turen inkluderer frokost på lokal restaurant.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 750
Barn fra kr. 750

Kuala Lumpur

Oplev storbyen Kuala Lumpur | Kuala Lumpur

Dette er en oplagt tur for førstegangsrejsende til Kuala Lumpur.

Denne tur er oplagt for førstegangsbesøgende til Kuala Lumpur. Byrundturen bringer jer til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden der stoppes ved byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra.

Varighed: 3,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 og 14.00

Voksen fra kr. 285
Barn fra kr. 285

Kuala Terengganu

Dagstur til Kapas Island | Kuala Terengganu

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til havnen forfra båden til Kapas Island afgår fra. Først stop på turen er Kapas Island, hvor du kan slappe af på den kridhvide sandstrand.

Øen er også populær på grund af det smaragdgrønne vand og det betagende liv, der udspilles under havoverfladen hvor du kan svømme og snorkle blandt de farvestrålende fisk. Du kan også hoppe med på båden som sejler videre over til Gemia Island og få endnu flere undervandsoplevelser med dig hjem. Sidst på eftermiddagen sejles tilbage til fastlandet, hvorfra du kører tilbage til dit hotel.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 465

Rantau Abangs skjulte skatte | Kuala Terengganu

Oplev de gigantiske læderskildpadder som kan blive op til 2.5 meter lange og veje mere end 375 kg.
Rantau Abang stranden ligger ca. 60 km syd for Terengganu og er en af de seks strande i verden der stadig besøges af netop læderskildpadden. Specielt fra maj til september er der gode chancer for at se dem komme op og lægge deres æg. I deres informationscenter får du mere insigt i deres arbejde for at bevare og beskytte disse fantastiske dyr. Senere på dagen venter en lille jungletur i Rantau Abang Forest Reserve Park. Undervejs vil du uden tvivil høre skovens musikaner i form af tusindevis af cikader.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 305
Barn fra kr. 305

Safari på Marang-floden | Kuala Terengganu

Start dagen med et lille cruise op af Marang floden, hvor du undervejs kan se, hvordan mangroven vokser helt ud til flodbredden.
På turen kan du også se flere forskellige dyrearter såsom monitor firben, aber, krabber, farveri fugle og ørne. Du gør stop i den lokal landsby i Marang, hvor du kan se, hvordan de lokale udnytter en særlig mangrovepalme til bl.a. at tække huse med samt flette kurve i alle tænkelige former. Inden turen slutter gør du stop for at se, hvordan der produceres sukker fra saften af unge kokosblade.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 325
Barn fra kr. 325

Sekayu-vandfaldet & Kenyir-dæmningen | Kuala Terengganu

Fra den 155 meter høje Kenyir dæmning kan du se den menneskeskabte sø Kenyir og floden Terengganu. Dernæst går turen til Sekayu, hvor der først gøres stop ved en frugtplantage.
På disse kanter vil du sandsynligvis se tropiske frugter, du aldrig før har set, men tøv ikke, de fleste smager fantastisk. Inden frokost besøger du den smukke orkidehave. Turen slutter, med en forfriskende dukkert ved Sekayu vandfaldet som ligger midt i regnskoven.

Frokost er inkluderet og nydes undervejs.

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 10.30

Voksen fra kr. 305
Barn fra kr. 305

Langkawi

En vild oplevelse | Langkawi

Denne tur tager dig med rundt på øen, hvor du kan opleve den tropiske regnskov og de smukke vandfald. Undervejs gøres der stop ved krokodillefarmen, hvor du skal overvære et krokodilleshow.
Turen afsluttes ved asiens største akvarium Underwater World, inden du bliver kørt tilbage til dit hotel. Der er flere fotostop undervejs, og guiden giver løbende informationer om de lokales liv.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.00

Voksen fra kr. 295
Barn fra kr. 295

Fisketur ved Tanjung Rhu | Langkawi

Har du lyst til at prøve en anderledes ferieaktivitet? Så tag med ud og fisk på ægte malaysisk manér.
Fra morgenstuden sejler du og besætningen ud nord for Tanjung Rhu som ligger på nordsiden af Langkawi og undervejs forberedes jeres fiskegrej, så I kan fange de store fisk. Besætningen hjælper dig, så du er sikker på fangst. De tager dig med til de bedste fiskeområder. Turen tager kun 4 timer, men oplevelserne på havet giver minder for resten af livet.

Bemærk: Fiskeudstyr, redningsvest, drikkevarer og snacks er inkl. i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 345
Barn fra kr. 345

Kilim Karst Geoforest Park | Langkawi

Du bliver hentet på dit hotel og kørt op til anløbsbroen, hvorfra du stiger ombord på båden. Herfra fortsætter turen op af floden med mangroven voksende vildt omkring på begge sider.
Undervejs på turen stopper kaptajnen for at fodre de rødbrune ørne, og der gøres også stop ved en af de mange fiskefarme. Floden munder ud i havet, hvor du kan nyde den storslået og uspoleret natur samt se de så velkendte små grønne kalkstens-øer, der dramatisk rejser sig lodret af havet.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 335
Barn fra kr. 335

Payar Island Marinepark | Langkawi

En times sejlads syd for Langkawi ligger Malaysias første marinepark, som er et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og smukke koraller.

Der er masser af tid til at snorkle, dase og samle muslinger i vandkanten på øen Payar. Frokosten bliver serveret på stranden. Husk badetøj og solcreme.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 455
Barn fra kr. 455

Trekkingtur gennem regnskoven | Langkawi

Tag på en spændende trekkingtur gennem regnskoven.
I skyggen fra de frodige grønne træer, kan du indånde den rene luft, og mærke i takt med at pulsen stiger, hvor høj luftlugtigheden er på disse kanter. I behageligt tempo trekker du gennem regnskoven på en af de afmærkede stier og mens den erfarene guide, deler ud af sin viden om regnskoven, kan du lytte til lydene fra de smukke næsehornsfulge samt se flyve egern og de langhalede makakaber svinger sig fra gren til gren. Du trekker ca. 6 km og får undervejs også indblik i regnskovens flora og fauna.

Bemærk: Turen anbefales ikke til børn under 10 år og dårligt gående.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 270
Barn fra kr. 270