Island - hot og intensiv

Island - Reykjavik

 • Smuttur til Island
 • Oplev Reykjavik, shopping og lækre restauranter
 • Tag på turen "Den Gyldne Cirkel" i bus eller lejet bil
 • Gode chancer for nordlys
 • Besøg Den Blå Lagune

Nyd en forlænget weekend i Islands hovedstad Reykjavik. Du bestemmer selv hvor meget rejsen skal inkludere.


Tag med og oplev Island, Hot og Intensiv!  Indkvartering i Reykjavik på 2-4 stjernet hotel eller i sommerhus/hytte på landet - med direkte "udsigt" til den mørke nattehimmel og forhåbentlig nordlyset i perioden fra september til start april - og med lange lyse dage fra april til august - endda 24 timers dagslys fra maj til juli. 
En forlænget weekend i en af verdens mindste hovedstæder. Gode muligheder for shopping, lækre gourmetmiddage og som en ekstra bonus ligger naturen lige udenfor døren.

Den Gyldne Cirkel og Den Blå Lagune er blandt Islands top 3 udflugtsmål, og vi giver dig flere forskellige muligheder for at opleve disse. Fly direkte med Icelandair fra København og hotel er inkluderet i startpakken, og vi sammensætter rejsen efter jeres ønsker. Det er naturligvis også muligt at forlænge den med flere nætter.
Oplev skønne Island hele året - der er frit valg på alle hylder i forhold til afrejse! 

Enkeltværelsestillæg  fra kr. 900,- 

Kontakt os gerne vedr. pris på børn, da der findes forskellige rabatmuligheder. 

Bemærk at børn til og med 11 år er gratis på de fleste udflugter.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB

Island

Reykjavik

3 nætter / 4 dage

fra kr. 3.995

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 3 nætter

Centerhotel Klöpp Centerhotel Midgardur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Centerhotel Klöpp

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Et lille pænt og hyggeligt hotel i hjertet af Reykjavik med 42 værelser indrettet i en moderne skandinavisk stil med trægulve og flot design. Alle værelserne har telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter og hårtørrer. Morgenmadsrestaurant og reception findes i stueetagen, når du kommer ind fra gaden. Da hotellet ligger i en sidegade til hovedgaden, kan der forekomme gadestøj især fra nattelivet i weekenderne. Men ønsker man at være nær nattelivet, er dette hotel ideelt.
Læs mere her
Centerhotel Klöpp Centerhotel Midgardur Hotel Radisson Blu Saga
Se kort

Centerhotel Midgardur

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Dejligt nyt hotel, som stod klart i sommeren 2015. Der er 43 moderne værelser i enkel og lys indretning. Værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet ligger lige ud til hovedgaden, og ganske centralt i forhold til mange af byens restauranter og butikker.

Læs mere her
Centerhotel Midgardur Hotel Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik Natura
Se kort

Hotel Radisson Blu Saga

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotel Radisson Blu Saga er et ikon i Reykjavik, hvor det har ligget i over 50 år, kun 10 minutters gang fra det mest centrale Reykjavik. Det er et moderne hotel med lækre faciliteter, gratis internet, roomservice og lækker morgenmadsbuffet.
Radisson Blu Saga Hotel har 209 værelser, alle med udsigt over Reykjavik, havet eller fjeldene. Værelserne er store og lyse, alle udstyret med elegante badeværelser, hårtørrer, WiFi, pengeskab, fladskærms-TV, minibar og kaffe/te faciliteter.
Radisson Blu Saga har to restauranter. Restaurant Skrudur ligger på nederste etage og er en buffet-restaurant med åbent ildsted og en hyggelig atmosfære. Den har åbent hele dagen og serverer en lækker morgenmadsbuffet. På ottende etage ligger Grillid Restaurant, som byder på en rigtig fin udsigt og udsøgt menu. I lobbyen finder du Mimis Bar & Lounge.
Som gæst på Radisson Blu Saga Hotel har du gratis adgang til hotellets spa- og fitnessområde, Mecca Spa. Her kan du gøre brug af fitnessudstyr, sauna, dampbad og saltvandsjacuzzi.
Læs mere her
Hotel Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik Natura Hotel Cabin
Se kort

Hotel Reykjavik Natura

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger nær indenrigslufthavnen lidt uden for Reykjavik. De 225 værelser er flot indrettede og har tv, telefon, buksepresse, te/kaffe-faciliteter og hårtørrer. Foruden en god restaurant og bar har Hotel Reykjavik Natura som det eneste hotel i Reykjavik egen indendørs swimmingpool. Desuden er der boblebad, sauna og et lille fitnesscenter. Gratis parkering ved hotellet og mulighed for at leje cykler. Der kører gratis shuttlebus 5 gange om dagen mellem hotellet og centrum.
Læs mere her
Hotel Reykjavik Natura Hotel Cabin Centerhotel Plaza
Se kort

Hotel Cabin

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger 5 min. gang fra Laugardalsspa, det største spa-resort og udendørs svømmebad i Reykjavik. Fra hotellet er der ca. 20 min gang fra centrum og hovedgaden Laugarvegur. Man kan gå langs vandet hele vejen ind til centrum mod musikhuset Harpa.  Hotellet har 152 små, men moderne værelser med bad/toilet, telefon og TV. 27 af værelserne har ikke vinduer mod gaden, men indvendigt mod hotellets korridor. Hotel Cabin har en bar og en morgenmadsrestaurant, som også tilbyder en frokost og aftenbuffet.
Læs mere her
Hotel Cabin Centerhotel Plaza
Se kort

Centerhotel Plaza

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Flot og moderne hotel beliggende i den gamle bydel i centrum af Reykjavik. De 180 værelser er lækkert indrettede med trægulve og holdt i lyse farver. Hotellet har mange faciliteter og værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet har en smart lounge, bar og restaurant. Et perfekt valg for dig som gerne vil bo i centrum af byen.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 3
Reykjavik

Dag 1 - 3

Reykjavik

Dag 1: Ankomst

Direkte fly fra København til Keflavik. Indkvartering i Reykjavik - vælg mellem 2-4 stjernede hoteller, eller et sommerhus på landet med udendørs spa.

Tilkøbsmuligheder:Transfer til hotellet i Reykjavik. Bussen køer fra lufthavnen til hotellet i Reykjavik med skift til en mindre bus undervejs. Pris kr. 130,- (Voksen)

Transfer via Den Blå Lagune. Det er populært at opleve Den Blå Lagune, og da den ligger ganske tæt på lufthavnen er det en mulighed at starte med et dyp i det 38 grader varme turkisblå vand.Entre er inkluderet i pakken, håndklæde kan lejes, og det er ligeledes muligt at tilkøbe forskellige pakker med mere inkluderet.Den allerbedste måde at starte sit ophold i Island på, især i vinterhalvåret oplever du den vilde kontrast ved at sidde i 37-40 grader varmt vand, mens vinden suser dig om ørerne, og sneen ligger rundt på de sorte lavaklipper. Pris fra 525,- (Voksen)NB. Den Blå Lagune kan også besøges ved hjemrejse, afhængig af rejsetider med fly.Lej en bil alle dage - og bestem selv farten. Vi sørger for at der står en bil klar i lufthavnen ved ankomst. I har således bilen til rådighed alle dage, og skal aflevere den samme sted ved afrejse.På disse dage kan I sagtens nå at opleve en bid af Island, som gejsere, vandfald, gletsjere og ikke minds nationalparken. I kan også stikke af fra byen om aftenen, væk fra lyset og kigge efter nordlys på den mørke nattehimmel uden for byen.Pris fra (3 dages leje) Gruppe B (Golf eller tilsvarende) kr. 1530,- 

Gruppe D (stationcar m. 4 hjulstræk kr. 2260,-

Gruppe G (Toyota Rav 4 eller tilsvarende, m 4 hjulstræk) kr. 2715,-Billejen er inkl. 1 chauffør, fri kilometer og CDW forsikring. Yderligere tillæg er mulige - se mere her: (link til billeje Island)

Dag 2-3: Reykjavik og Den Gyldne Cirkel

Tag på shopping i Reykjaviks hyggelige gader. Det er nemt at finde rundt. På hovedgaden ligger der mange butikker med lækker islandsk design, og i outlet-området Skeifan finder du mærker som 66 North og Cintamani til fantastiske priser.

Den Gyldne Cirkel er den mest klassiske udflugt i Island, som inkluderer top 3 af Islands mest populære udflugtsmål. Her opleveles Thingvellir Nationalpark, vandfaldet Gullfoss og gejseren Strokkur. Turen varer 8 timer og kan foregå i bus eller lejet bil.

Pris med bus kr. 555 (Voksen)Vi kan også tilbyde en tur i den nye isgrotte på gletsjeren Langjökull, en tur på islandsk hest, eller hvad I kunne have lyst til - egentlig er det bare fantasien der sætter grænser.Ring til os og få en snak om mulighederne.

Det er også muligt at tage på nordlystur med enten bus eller båd. Turen med bus koster kr. 355,-, og med båd kr. 500,-.

Se yderligere udflugtsmuligheder her – eller kontakt os for flere oplysninger.

Dag 4: Hjemrejse

Afgang med fly retur til København

Transfer til lufthavnen koster 130 kr (voksen)Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Island

  Tidszone
  Island er 1 time efter det kontinentale Europa og Danmark og ændrer ikke til sommertid.

  Pas/Visum
  Alle rejsende til Island skal fremvise officielle legitimationspapirer (pas, kørekort eller id-kort fra deres oprindelseslande eller fra det land, hvor de officielt har fast bopæl).

 • Under din rejse på Island

  Drikkepenge
  Både betjening og moms er inkluderet i priserne overalt i Island.

  Mad og drikke
  En meget stor del af den islandske madkultur er baseret på fisk, lam og mejeriprodukter. Der er kun en yderst begrænset brug af urter og krydderier. Landets klima gør, at grønsager og frugt ikke udgør en naturlig del af de traditionelle retter. Det er der dog lavet om på i nyere tider med brugen af drivhuse. ’Porramatur’ er den traditionelle islandske betegnelse for retter, der hovedsageligt består af fisk eller kød skåret i mindre stykker. De serveres med rugbrød, smør og brændevin. Traditionelt spises disse retter i den gamle vintermåned ’porri’ (januar/februar). Søpapegøje bliver anset som værende en lokal delikatesse som ofte serveres stegt.

  Valuta
  Islands møntfod er islandske kroner (ISK) og 1 islandsk krone = 100 aurarer.

  Særlige forhold
  Aldersgrænsen for køb af alkohol og adgang til natklubber er 21 år i Island. Aldersgrænsen for køb af cigaretter er 18 år.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser