Island - hot og intensiv

Island - Reykjavik

 • Smuttur til Island
 • Oplev Reykjavik
 • Den Gyldne Cirkel og Blå Lagune
 • Gode chancer for nordlys

Nyd en forlænget weekend i Islands hovedstad Reykjavik. Du bestemmer selv, hvor vildt det skal være.

Tag med og oplev Island, Hot og Intensiv! Indkvartering centralt i Reykjavik på 3 stjernet hotel tæt på det hele. En forlænget weekend i en af verdens mindste hovedstæder. Reykjavik byder god på et moderne og trendy byliv og folkefærd. 

Gode muligheder for shopping, lækre gourmetmiddage og så som en ekstra bonus ligger naturen lige udenfor døren. Den Gyldne Cirkel og Den Blå Lagune, der er blandt Islands top 3 udflugtsmål er naturligvis inkluderet i rejsen, samt transfer til og fra lufthavnen. 

I flyver med Icelandair fra København til Keflavik og nyder 3 nætter på et centralt beliggende hotel i Reykjavik (Centerhotel kæden, min. 3 stjernet - det specifikke hotel oplyses senest 1 uge før afrejse).

Dagene i Reykjavik kan I fylde med oplevelser helt efter jeres egne ønsker. Det er i øvrigt sæson for de smukke nordlys, så vi anbefaler en nordlystur udenfor Reykjavik med bus eller båd.

Afrejsedatoer og tider:



21. - 24. oktober 2016 (afgang kl. 14.00 – hjemkomst kl. 18.15)



18. - 21. november 2016 (afgang kl. 20.10 – hjemkomst kl. 18.15)



25. - 28. november 2016 (afgang kl. 13.20 – hjemkomst kl. 18.15)



1. - 4. december 2016 (afgang kl. 13.20 – hjemkomst kl. 18.15) 

Enkeltværelsestillæg kr. 1100,-


Kontakt os gerne vedr. pris på børn i ekstra opredning.















Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Island

Reykjavik

3 nætter / 4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 3 nætter

Centerhotel Arnarhvoll Centerhotel Klöpp
Billigste hotelmulighed
Se kort

Centerhotel Arnarhvoll

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger helt centralt i Reykjavik med 2 min. gang til shopping og restauranter. Restauranten på 8. sal, hvor morgenmaden serveres, må siges at have en af Islands bedste placeringer. Udsigten til vandet og musikhuset Harpa, som blot ligger et stenkast fra hotellet, er helt unik. Om eftermiddagen og aftenen omdannes restauranten til cafe og loungebar med hyggelig stemning, god mad og igen den helt unikke udsigt. Hotel Arnarhvoll åbnede i 2007, altså er det forholdsvis nyt og smagfuldt indrettet i moderne skandinavisk stil. Hotellet har standard og deluxe værelser og er udstyret med egen spa-afdeling. Der er plads til 2 voksne og 1 barn på værelserne. Alle værelser har TV, minibar, gratis WiFi, hårtørrer, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Ved valg af deluxe værelse inkluderer opholdet 1 x entre til hotellets spa afdeling.
Læs mere her
Centerhotel Arnarhvoll Centerhotel Klöpp Centerhotel Midgardur
Se kort

Centerhotel Klöpp

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Et lille pænt og hyggeligt hotel i hjertet af Reykjavik med 42 værelser indrettet i en moderne skandinavisk stil med trægulve og flot design. Alle værelserne har telefon, tv, radio, minibar, kaffe/te-faciliteter og hårtørrer. Morgenmadsrestaurant og reception findes i stueetagen, når du kommer ind fra gaden. Da hotellet ligger i en sidegade til hovedgaden, kan der forekomme gadestøj især fra nattelivet i weekenderne. Men ønsker man at være nær nattelivet, er dette hotel ideelt.
Læs mere her
Centerhotel Klöpp Centerhotel Midgardur Centerhotel Plaza
Se kort

Centerhotel Midgardur

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Dejligt nyt hotel, som stod klart i sommeren 2015. Der er 43 moderne værelser i enkel og lys indretning. Værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet ligger lige ud til hovedgaden, og ganske centralt i forhold til mange af byens restauranter og butikker.

Læs mere her
Centerhotel Midgardur Centerhotel Plaza
Se kort

Centerhotel Plaza

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Flot og moderne hotel beliggende i den gamle bydel i centrum af Reykjavik. De 180 værelser er lækkert indrettede med trægulve og holdt i lyse farver. Hotellet har mange faciliteter og værelserne har alle telefon, tv, minibar, internetforbindelse, kaffe/te og hårtørrer. Hotellet har en smart lounge, bar og restaurant. Et perfekt valg for dig som gerne vil bo i centrum af byen.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 3
Reykjavik

Dag 1 - 3

Reykjavik

Dag 1: Ankomst

Direkte fly fra København og transfer til et af Centerhotellerne centralt i Reykjavik.

Den allerbedste måde at starte sit ophold i Island på, er med et dyp i Den Blå Lagune. Især i vinterhalvåret oplever du den vilde kontrast ved at sidde i 37-40 grader varmt vand, mens vinden suser dig om ørerne, og sneen ligger rundt på de sorte lavaklipper.



Såfremt du lander om eftermiddagen går turen direkte til Den Blå Lagune. Lander du om aftenen, går turen via Lagunen ved hjemrejse.

Dag 2-3: Reykjavik og Den Gyldne Cirkel

Tag på shopping i Reykjaviks hyggelige gader. Det er nemt at finde rundt. På hovedgaden ligger der mange butikker med lækker islandsk design, og i outlet-området Skeifan finder du mærker som 66 North og Cintamani til fantastiske priser.

Den Gyldne Cirkel er inkluderet i jeres rejse og er en heldagstur med bus, som inkluderer top 3 af Islands mest populære udflugtsmål. Her opleveles Thingvellir Nationalpark, vandfaldet Gullfoss og gejseren Strokkur. Turen varer 8 timer, guiden taler skandinavisk (fredag/lørdag, ellers engelsk).



Vi kan også tilbyde en tur i den nye isgrotte på gletsjeren Langjökull - egentlig er det bare fantasien der sætter grænser. Ring til os og få en snak om mulighederne.

Det er også muligt at tage på nordlystur med enten bus eller båd. Turen med bus koster kr. 355,-, og med båd kr. 475,-.

Se yderligere udflugtsmuligheder her – eller kontakt os for flere oplysninger.

Dag 4: Hjemrejse

Afgang med fly retur til København







Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Island

  Tidszone
  Island er 1 time efter det kontinentale Europa og Danmark og ændrer ikke til sommertid.

  Pas/Visum
  Alle rejsende til Island skal fremvise officielle legitimationspapirer (pas, kørekort eller id-kort fra deres oprindelseslande eller fra det land, hvor de officielt har fast bopæl).

 • Under din rejse på Island

  Drikkepenge
  Både betjening og moms er inkluderet i priserne overalt i Island.

  Mad og drikke
  En meget stor del af den islandske madkultur er baseret på fisk, lam og mejeriprodukter. Der er kun en yderst begrænset brug af urter og krydderier. Landets klima gør, at grønsager og frugt ikke udgør en naturlig del af de traditionelle retter. Det er der dog lavet om på i nyere tider med brugen af drivhuse. ’Porramatur’ er den traditionelle islandske betegnelse for retter, der hovedsageligt består af fisk eller kød skåret i mindre stykker. De serveres med rugbrød, smør og brændevin. Traditionelt spises disse retter i den gamle vintermåned ’porri’ (januar/februar). Søpapegøje bliver anset som værende en lokal delikatesse som ofte serveres stegt.

  Valuta
  Islands møntfod er islandske kroner (ISK) og 1 islandsk krone = 100 aurarer.

  Særlige forhold
  Aldersgrænsen for køb af alkohol og adgang til natklubber er 21 år i Island. Aldersgrænsen for køb af cigaretter er 18 år.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser