NGO-projekter – når vi brænder for noget

NGO-projekter over hele verden

I en verden med store samfundsudfordringer er der brug for, at nogle går forrest og tager ansvar. Hos Profil Rejser ønsker vi at imødekomme disse udfordringer, og som studieklasse har I nu mulighed for at gøre det samme.

Kombiner jeres studietur med et internationalt NGO-projekt. Prisen for studieturen er den samme, men en del af vores overskud går til den NGO, som I vælger. På den måde støtter I som klasse et lokalt NGO-projekt gennem jeres studietur sammen med Profil Rejser. I kan samtidig få mulighed for en ekstraordinær oplevelse og samfundsmæssigt indblik, der kan inddrages i de fleste undervisningsfag.

Vores samarbejde gennem Goodwings

Vi har i mange lande, gennem GoodWings, et samarbejde med forskellige NGO’er, der på hver deres vis arbejder for integration, uddannelse, miljø, sundhed eller andre samfundsmæssige forbedringer uden at skabe profit.

NGO-projekter anbefalet af os

I Frankrig kan I støtte og besøge NGO’en SINGA, der arbejder for at skabe et bedre forhold mellem immigranter og lokalsamfundet.
Læs om SINGA her

Madlavning og integration i Berlin

I Berlin anbefaler vi Über den Tallerrand, der arbejder for at forbedre integrationen. Über den Tallerrand har fokus på at gøre den almindelige hverdag lettere for immigranter ved at skabe et fællesskab omkring madlavning og forskellige arrangementer. I har her mulighed for at tilbringe tre spændende timer i madlavningens tegn ved at deltage i en sjov og anderledes ”Meet & Cook”.

Video fra madlavning med Über den Tallerrand

Dagen starter med en præsentation af selve NGO’en samt deres mission og arbejde. Efter præsentationen møder I dagens kokke, der enten er flygtninge eller asylansøgere. Herefter starter dagens madlavning med udgangspunkt i lækre retter fra Mellemøsten, som I afslutningsvist selvfølgelig selv skal smage.

Skolebyggeri i Nepal

I Nepal vil vi gerne støtte Human Practice Foundation, der bygger skoler og arbejder på at forbedre uddannelsesmuligheder for alle børn og unge.
Læs om Human Practice Foundation her

Miljø og natur i Sydafrika

I Sydafrika kan I besøge WESSA, der har fokus på miljø og natur og uddanner unge i hvordan dette bevares. WESSA arbejder med mange forskellige projekter, og der er derfor flere muligheder, hvis I ønsker at besøge organisationen.
Læs om WESSA her

Green Roofs i Toronto

I Toronto finder vi Green Roofs for Healthy Cities, der arbejder med grønne og bæredygtige løsninger i byer.
Læs om Green Roofs for Healthy Cities her

Har vi vækket jeres interesse?

Og ønsker I at kombinere jeres studietur med nogle af disse NGO’er, skal I blot kontakte os. Her er vi klar til at uddybe, forklare og arrangere alt omkring jeres studierejse.

Kontakt os og hør nærmere

Vi tager ansvar, gør en forskel og vil gerne have jer med