Zagreb

Studietur til Zagreb

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Zagreb. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Zagreb er en stemningsfuld by med spændende museer og smukke bygninger. En studierejse til Zagreb er et oplagt valg til at kombinere en social studierejse med fagligt input i fag som historie og samfundsfag, men er bestemt også et besøg værd for studerende, der interesserer sig for kunst, litteratur og andre humanistiske fag. Den kroatiske hovedstad emmer af charme og atmosfære, og er en by med mange historiske bygninger, små stræder og spændende museer. Af disse er særligt katedralen en stor seværdighed, der udover at være det højeste monument i Kroatien, er bygget i typisk gotisk stil med mange detaljer og højtragende spirer. I Zagreb finder du desuden et særpræget museum kaldet Museum of Broken Relationships, der meget vel fanger de unge menneskers interesse, idet museet udstiller ejendele og elementer, der fortæller personlige historier om forliste kærlighedsforhold. Ind imellem de historiske og fagligt funderede udflugter, kan I slentre rundt i Zagrebs hyggelige og snævre gader med stemningsfulde caféer og gode shoppingmuligheder.  

Studiebesøg

- Besøg Zagrebs universitet 

Seværdigheder

- Zagrebs Katedral
- St. Marchs Kirke 
- Museum of Broken Relationships
- Ban Jelačić-pladsen

Den anderledes oplevelse

- Museum of illusions – besøg dette museum hvor alt ikke er helt som det ser ud

Indkvartering i Zagreb

ChillOut hostel gaden

ChillOut Hostel Zagreb

Dette nybyggede hostel er placeret i Zagrebs historiske centrum kun 300 m fra byens store torv og kun få minutter fra flere af byens populære seværdigheder. Hovedbanegården ligger 1,5 km væk, og der er 2,5 km til Zagrebs busstation. 
Stedets værelser samt sovesale er farverige og ungdommelige. På stedet er der restaurant hvor man kan prøve traditionelle kroatiske retter, gratis WIFI, køkken til fri afbenyttelse, døgnåben reception og bar hvor man kan få drikkevare. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.
 

Frapris på studietur til Zagreb

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.599,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Zagreb 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.