Sevilla

Studietur til Sevilla

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Sevilla. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Tag på studietur til Sevilla, Sydspaniens største by, og bliv klogere på historie, kunst, kultur og det spanske sprog. Byen ligger ud til bredden af Guadalqurvir-floden og emmer af en middelalderstemning med sine mange små, snoede gader, der myldrer af liv og travlhed.

Sevillas historie, kunst og kulturarv

I 1492 var Sevilla byen, hvorfra Columbus sejlede mod Den Nye Verden. Byens efterfølgende historie afspejles i alt fra moderne til romerske, kristne og mauriske bygningsværker. Flere af disse bygningsværker er udnævnt til UNESCO’s verdensarveliste sammen med byens kvarterer Triana og La Macarena. Sevillas vartegn er i dag La Giralda, en maurisk minaret, også kaldet et bønnetårn. Derudover har byen den største katedral i verden, som det tog 104 år at bygge. Ud over sin historie har Sevilla megen kunst at byde på. I vil opleve, at en spændende del af Sevilla er vidnesbyrd om den rige arabiske kulturarv, som I finder overalt i byen.

En studietur til Sevilla lægger således op til et dyk ned i historien, i kulturen og den kunstneriske verden. Derudover vil der være mulighed for at få trænet sprogøret for det spanske. Benyt dagene til at udforske byen og dens mange seværdigheder. Start ud om morgenen med et besøg på et af Sevillas utallige museer eller gallerier og se de spændende bygningsværker. Spis frokosten udendørs og mærk byens atmosfære. Nyd eftermiddagen i en af byens temaparker og afslut dagen i teatret.

 

Studiebesøg 

- Besøg det andalusiske parlament
- Oplev undervisningen på Sevillas universitet
- Bliv undervist i flamencodans

Seværdigheder

- Santa Maria Katedralen
- Giralda
- Alcázar
- Alhambra

Den anderledes oplevelse

- Sightseeing-tur gennem byen i kajak på floden Guadalquivir

Indkvartering i Sevilla

toc hostel reception

TOC Hostel Sevilla

Det dejlige, moderne hostel har en supergod placering i Sevillas bymidte. Hostellet ligger lige overfor Archivo de Indias, som er opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Sevillas domkirke ligger 200 meter fra ejendommen, og der er en bus- og sporvognsstation 100 meter derfra. Stedet tilbyder flotte, lyse værelser og sovesale. Der er gratis wi-fi, opholdsstue med TV, døgnåben reception, bar og udendørs terrasse, hvor I kan hygge jer.

hotel don pedro lounge

Hotel Don Pedro

Det flotte hotel har til huse i en charmerende bygning fra 1700-tallet beliggende i Sevillas historiske centrum, kun få meter fra Palacio de las Dueñas. Omkring en kilometer fra hotellet finder I Giralda og domkirken og der er kun en kort gåtur fra Alcázar. Hotellet har fine værelser og tilbyder wi-fi, opholdsstue og døgnåben reception.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til Sevilla

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.800,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Sevilla

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.