Seoul

Studietur til Seoul

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Seoul. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Tag på studietur til Seoul, Sydkoreas største by, og bliv klogere på landets historie, kunst og kultur. 

Seoul - moderne facade og lang historie bag

Seoul er Sydkoreas hovedstad med over 9 millioner indbyggere, og er med det omkringliggende område Asiens femtestørste byområde. Over halvdelen af Sydkoreas befolkning bor her, hvilket har medført, at byen i dag dominerer landets erhvervsliv, administration og kulturliv. Imponerende højhuse og betagende lys kendetegner denne storby, hvor den nyeste teknologi præger byen. Bag den moderne facade gemmer sig en lang og interessant historie med erobringer og genopbygninger, og i udkanten af Seoul finder man den oprindelige by, der blev bygget år 18 f.Kr. Derudover ligger Seoul ved Han-floden omgivet af bjerge, hvilket bogstaveligtalt tilføjer sjæl til byen. Mulighederne er således mange i denne sydkoreanske hovedstad, hvilket gør Seoul attraktiv som studietur. Med udgangspunkt i fag omhandlende teknologi, samfundsfag og arkitektur er der rig mulighed for at udfordre synspunkter. Besøg alt fra museer til templer og andre seværdigheder, mens blot en rundtur i byens gader kan være en hel attraktion i sig selv grundet dets arkitektur.

 

Studiebesøg 

- DMZ – grænseovergang til Nordkorea

Seværdigheder

- Det koreanske krigsmuseum
- Gyeongbokgung Palace
- Seoul Tower på Namsam bjerget
- Bongeunsa templet

Den anderledes oplevelse

- League of Legends game – se professionelle ”gamers” spille

Indkvartering i Seoul

Gangnam Family Hotel

Gangnam Family Hotel

Dette lejlighedshotel er beliggende i Gangnam-kvarteret med 10 minutters gang til metrostationerne Eonju og Sinnonhyeon.
Hotellet, der har fine og lyse værelser, tilbyder døgnåben reception og gratis wi-fi. Hotellet har desuden egen restaurant.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til Seoul

7 dage / 5 nætter: fra DKK 6.549,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Seoul

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.