Sarajevo

Studietur til Sarajevo

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Sarajevo. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Tag på studietur til Sarajevo og oplev ikke blot hovedstaden i Bosnien-Hercegovina, men få også et indblik i flere religioner på samme tid. Sarajevo er et historisk og kulturelt center på Balkan-halvøen og byen er berømt for sin religiøse diversitet. I flere århundreder har slaviske muslimer, ortodokse, katolikker og jøder levet side om side i harmoni og dyrket deres egen identitet. Det betyder, at byen i dag er rig på kultur og historie, som i mange år har tiltrukket international opmærksomhed. Blandt andet var Sarajevo byen, hvor 1. verdenskrig startede og den by, der under den bosniske krig er gået gennem den længste belejring i moderne militærhistorie.
En studietur til Sarajevo lægger hermed op til et historisk indblik og giver en imponerende indsigt i kulturer og religioner. Der vil således være rig mulighed for at udfordre lærebøgerne i samfundsfag og historie. Besøg de mange museer eller kulturelle institutioner, der blandt andet byder på biblioteker og kunstgallerier.

Studiebesøg

- Foredrag om Bosnien-Hercegovinas nuværende situation
- Besøg et gymnasie eller universitet
- Guidet byvandring

Seværdigheder

- Baščaršija
- Det jødiske museum
- Ashkenazi Synagogen
- Tunnel museet
- Rådhuset
- Besøg byen Mostar (UNESCOs verdensarvsliste)

Den anderledes oplevelse

- River rafting på Neretva-floden

Indkvartering i Sarajevo

Hostel Franz Ferdinand

Dette moderne hostel ligger i hjertet af Sarajevo, kun 100 meter fra det populære område Baršćaršija. Der er 20 meter til nærmeste sporvogn og 100 meter til lokale busstopsteder.
Bor man på dette hostel, har man mulighed for at bo i både private værelser eller på sovesale. Alle værelsestyper er moderne og lyst indrettet. På hostellet er der også fri WIFI, køkken, opholdsrum, cykeludlejning og døgnåben reception.

Hostel City Center

Hotel Thorshavn er et flot og velindrettet hotel med god placering. Det ligger ved havnen i Thorshavn, 300 meter fra den gamle bydel Tinganes. På dette hotel finder I flotte værelser, gratis wifi, brassarie med forskellige retter og lille café

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.
 

Frapris på studietur til Sarajevo

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.995,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Sarajevo 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.