San Francisco

Studietur til San Francisco

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i San Francisco. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.


San Francisco er den fjerdestørste by i den amerikanske delstat Californien. Byens nok mest kendte vartegn er den røde hængebro Golden Gate Bridge, der spænder over San Francisco-bugten ved udmundingen til Stillehavet. Omgivet af vand til næsten alle sider tilbyder byen en forfriskende atmosfære trods sin karakter som storby. Byen er især kendt for sine stejle bakker, hvor skinner er integreret i gadernes asfalt, således at gamle, charmerende sporvogne kan køre op og ned i byens bakkede landskab. Kultur, historie, seksualitet og politisk identitet er nogle af nøgleordene bag denne kulturelle by, der gør San Fransisco til en god kandidat til en studietur.

Med de mange muligheder, som byen tilbyder, er det henholdsvis let at strikke et stærkt fagligt program sammen med fag som engelsk, historie og samfundsfag for øje. Tag på en cykeltur over Golden Gate Bridge, se det berømte men nu nedlagte fængsel Alcatraz, oplev San Francisco Museum of Modern Art og udforsk byens arkitektur såsom Transamerica-pyramiden og Coit Tower. Hop også på en sporvogn og tag en autentisk køretur gennem byens gader og besøg Chinatown, Haight Ashbury, Union Square samt Fisherman’s Wharf.

 

 

Studiebesøg 

- Besøg i Silicon Valley

- Besøg på Stanford University

 Seværdigheder

- Alcatraz

- Golden Gate Bridge

- Union Square

- San Francisco Museum of Modern Art

- Fishermans’s Wharf

Den anderledes oplevelse

- Trampolin høvdingebold – spil høvdingebold i et rum fyldt med trampoliner

Indkvartering i San Francisco

Motel 6 San Francisco motel 6

Dette enkle og velindrettede motel ligger i det centrale Tenderloin-kvarter kun få minutters gang fra den populære Union Square. Derudover er der kort afstand til Golden Gate Bridge og Alcatraz, mens motellets placering også giver nem adgang til byens historiske sporvogne. Motel 6 tilbyder komfortable værelser med gratis wi-fi og TV.

Comfort Inn By the Bay comfort inn

Comfort inn By the Bay er et velindrettet hotel kun fem minutters gang fra den sjove gade med de mange hårnålesving, Lombard Street. Fisherman’s Wharf ligger mindre end 1,5 kilometer derfra og Chinatown kun 2 kilometer. Stedets værelser er fine. Der tilbydes desuden gratis wi-fi, døgnåben reception, gratis kaffe i lobbyen og morgenmadsrestaurant.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedenstående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til San Francisco

7 dage / 5 nætter: fra DKK 6.649,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til San Francisco

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.