Rom

Studietur til Rom

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Rom. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Historie, religion og kunst kan ikke undgås i den italienske storby Rom. Ligegyldigt hvor du kigger, vil du få øje på smukke seværdigheder, store overdådige pladser eller arkitektur ud over det sædvandlige. Byen emmer af liv og rummer en unik atmosfære, der er svær at finde andre steder.

Mærk det historiske vingesus

Tager I på studietur til Rom, er mulighederne for et spændende og tætpakket fagligt program uanede. I over 1000 år var Rom den største og rigeste by i den vestlige verden samt byen med den største politiske magt. Dette afspejler sig tydeligt i byens fremtræden i dag, hvor du kan finde spor af fortiden alle vegne. I Rom har du altså stor mulighed for at udforske citatet ”Du skal kende din fortid, for at kunne forstå din nutid.”

 

Studiebesøg 

- Foredrag om Italiens politiske og økonomiske situation
- Besøg en italiensk skole
- Oplev TV-produktion
- Besøg udgravningerne i Pompei

Oplevelser og seværdigheder

- Colosseum
- Peterskirken
- Forum Romanum
- Vertikanmuseerne

Indkvartering i Rom

generator hostel rom generator hostel rom 2

 

Generator Hostel Rom 

Dette stilfulde ungdomshostel har til huse i en flot bygning fra det 19. århundrede og er placeret i Roms Esquilino distrikt. Der er 10 minutters gang til blandt andet Colosseum og Termini hovedbanegård. Endvidere er hostellet placeret perfekt i forhold til metro med kun 150 meter til den nærmeste station. Hostellet har syv etager og rummer både dobbeltværelser og sovesale samt café, fællesområder, døgnåben reception og gratis wifi.

New Generation Hostel Santa Maria Maggiore

Dette rustikke hostel ligger 10 minutters gang fra både Colosseum og Termini Station, hvor I finder både metro- og togforbindelser til alle de vigtigste seværdigheder i Rom.
Stedet har flere værelsestyper, både private og fælles, og tilbyder forskellige faciliteter. I kan blandt andet hænge ud i den hyggelige gårdhave eller i et af stedets opholdsrum. Derudover er der snackbar, døgnåben reception, gratis wifi og fælles køkken.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til Rom

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.130,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Rom

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.