Reykjavik

Studietur til Reykjavik

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Reykjavik. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

En studietur til Reykjavik byder på en enestående mulighed for at studere nogle af verdens smukkeste og mest storslåede naturfænomener, samt at dykke ned i den spændende islandske historie.

Heltemodige vikinger, alfer og huldufólk

En historie som byder på fantastiske fortællinger, sagn og myter om heltemodige vikinger, alfer og huldufólk, Islands oprindelse, de nordiske bånd til både Norge og Danmark og oprettelsen af Altinget. Studieturen til Reykjavik byder derfor på masser af spændende faglighed inden for geografi, naturgeografi, kemi, historie, kultur og samfund. Her oplever I en vaskeægte, aktiv vulkanø, hvor den geologiske/termiske aktivitet buldrer i undergrunden, som et resultat af øens placering oven på et såkaldt ’hot spot’ på Atlanterhavsryggen. 

Naturfænomener og gamle myter

På en tur til Reykjavik venter der jer storslåede naturoplevelser og med garanti også på et besøg i Den blå Lagune, som er et af de mest besøgte turistmål i Island. Den Blå Lagune er badedamme med varmt mineralholdigt saltvand fra undergrunden med et højt indhold af hvidt kiseller og svovl. Vandet har en konstant temperatur på 37-39° og en smuk, indbydende turkisblå farve. Lagunen kan derfor bidrage med en lille, velfortjent pause i den frie natur i et ellers stramt studietursprogram. Hvis I er heldige, vil I også opleve det fortryllende naturfænomen, nordlys, også kaldet Aurora Borealis, som opstår, når elektrisk ladede partikler fra Solen rammer Jordens magnetfelt og forvandler nattehimlen mod nord til et stort lysshow. I har mulighed for at opleve nordlyset, hvis I besøger Reykjavik i vinterperioden eller det tidlige forår. 

En studietur til Island byder derfor på oplevelser, hvor det eventyrlige, utrolige og fænomenale er i fokus. Det er en historie om naturens kræfter, og om hvordan mystikken gennem disse naturfænomener har påvirket det islandske folks identitet og bidraget til deres historie og kultur, og som stadig definerer det folk vi møder i dag, et moderne Island med en fantastisk historie.

 

Studiebesøg 

- Besøg Altinget
- Besøg et islandsk universitet 
- Besøg en islandsk virksomhed

Oplevelser og seværdigheder

- Den Blå Lagune
- River rafting
- Den Gyldne Cirkel
- Islands nationalmuseum 

Den anderledes oplevelse

- Gletsjervandring

Indkvartering i Reykjavik

reykjavik city hostel

Reykjavik City Hostel

Dette hyggelige øko-venlige hostel er placeret 3,5 km fra Reykjaviks bymidte og ligger ved siden af den geotermisk opvarmede swimmingpool, Laugardalslaug. Bybussen stopper lige uden for vandrehjemmet tre gange i timen og det tager ca. 10 min. til centrum. Dette hostel har både privat- og fællesværelser/sovesale samt døgnåben reception, 3 køkkener, fælles opholdsstue med gratis wi-fi, mødelokale og bordtennis. 

B47 Hostel Reykjavik

Dette hostel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Reykjavik. Kirken Hallgrímskirkja, der er et af Reykjavíks vartegn, ligger kun 200 m derfra. Stedet har private værelser og fællesværelser/sovesale. Derudover tilbyder dette hyggelige hostel tv-stue, tekøkken, opvarmet udendørs terrasse, gratis wi-fi samt bar med snacks og drikkevarer.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedste pris.

Frapris på studietur til Reykjavik

5 dage / 4 nætter: fra DKK 3.995,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Reykjavik

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.