New York

Studietur til New York

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i New York. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Udover at samtlige elever højst sandsynligt bliver yderst begejstrede over at skulle til The Big Apple på studietur, så er New York også en by, der rummer utallige muligheder for at integrere faglige indspark. Selve byen er et farverigt mix af forskelligartede kvarterer, grønne parker, spændende museer og store seværdigheder, der gør New York til et enormt mangfoldigt sted, der repræsenterer hele verden. New York er et naturligt centrum for design, kunst og kultur, hvilket gør byen oplagt til studieture i fag som engelsk, dansk, historie, religion og samfundsfag. 

Manhattan - det finansielle kvarter

På studieturen til New York kan I udforske de forskellige bydele, der hver især byder på deres karakteristika. På den sydlige del af Manhattan ligger det finansielle kvarter med New York Stock Exchange og Wall Street, der samtidig er en bydel præget af forretningsfolk, lækre biler og moderne, høje skyskrabere. I samme område findes også Ground Zero, der dækker over det område, hvor de tidligere Twin Towers stod.

Soho - trendy markeder og butikker

Soho byder på et trendy område med masser af markeder, butikker og restauranter, og her finder I også Chinatown og Little Italy, der emmer af charme og atmosfære. I Chinatown finder I alt fra kunsthåndværk, spændende restauranter og barer, butikker og kunstgallerier – der er noget at kigge på ved hvert gadehjørne.

Times Square og Fifth Avenue

På studierejsen er det samtidig et must at besøge Times Square og den berømte Fifth Avenue, hvor verdens største varehuse og brands findes. I samme forbindelse kan I tage op i Empire State Building og få den imponerende udsigt over byen, der fra øverste etage giver et fantastisk overblik. Befinder I jer på Upper Manhattan, kan Guggenheim-museet besøges, og når dagens faglige udflugter er overstået, kan I alle slentre rundt i Central Park ligesom alle newyorkerne gør. Blandt de mange andre muligheder for oplevelser og seværdigheder vil vi anbefale at opleve byen fra søsiden. På en sejltur til Staten Island vil man kunne se den flotte skyline og Frihedsgudinden, der rankt står i havnen og byder alle rejsende velkommen til NYC.

 

 

Studiebesøg 

- Guidet “Harlem Tour”
- Guidet ”Wall Street Insider Tour”
- Besøg One World Observatory Deck
- Besøg Columbia University

Seværdigheder

- Empire State Building
- Central Park
- Brooklyn Bridge
- Frihedsgudinden
- Metropolitan Museum of Art

Den anderledes oplevelse

- Se en NBA -kamp i Madison Square Garden

Indkvartering i New York

Marrakech Hotel New York

West Side YMCA Hostel

Dette store vandrerhjem ligger kun 50 m fra Central Park på Manhattans Upper West Side. Lincoln Center ligger blot 300 m væk, og der er 700 m til Carnegie Hall. Dette hostel tilbyder forskellige værelsestyper. Desuden tilbydes der gratis wi-fi, døgnåben reception og 6.000 m² stort fitnesscenter med sauna, dampbad, håndvægte, træningsudstyr og to indendørs swimmingpools.

Hotel Marrakech

Dette 5-etagers hotel i marokkansk stil er placeret centralt på Manhattans Upper West Side, kun 40 meter fra Subway-stationen 103rd Street. Central Park ligger under en kilometer derfra. Hotellet har velindrettede værelser samt gratis wi-fi, restaurant, lounge og døgnåben reception. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedste pris.

Frapris på studietur til New York

7 dage / 5 nætter: fra DKK 4.795,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til New York

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.