Malta

Studietur til Malta

Med en studietur til den tidligere britiske koloni Malta har I en særlig mulighed for at dykke ned i den spændende historie, som Malta gemmer på. Maltas strategiske placering i Middelhavet midt mellem Europa og Afrika har op gennem historien gjort øen til et omstridt sted. I tidens løb har den været under fønikisk, arabisk, normannisk og naturligvis britisk herredømme. På en studietur til Malta vil I derfor kunne opleve den spændende historie, der har sat sit præg på arkitektur, politik og kultur. Det milde klima gør det oplagt at kombinere aktiviteter med øens fantastiske natur, hvor I bl.a. kan udforske de imponerende kalkstensgrotter og de små naturskabte havne.

 

Studiebesøg 

- Guidet byvandring gennem Valletta
- Besøg på Playmobil-fabrikken 
- Besøg Ta’ Qali Crafts Village

Oplevelser og seværdigheder

- Den gamle bydel Mdina
- St. John’s Co-Cathedral
- Rappelling
- Blue Lagoon Cruise 
- Mountainbike
- Vandsport 

Den anderledes oplevelse 

- 5D biograffilm om Maltas spændende historie

Indkvartering i Malta

pool topaz hotel valletta malta

Hotel Topaz 

Hotel Topaz er et hyggeligt hotel placeret i den populære badeby Bugibba med under 10 minutters gang til stranden. Samtlige værelser er indrettet med aircondition, tv og bad/toilet. Derudover er nogle værelser udstyret med balkon, hvor andre har udsigt over den udendørs swimmingpool. Hotellet tilbyder desuden en indendørs swimmingpool, restaurant, pool-bord, multisportsområde og gratis WiFi.

sunflower hotel malta poolview

Hotel Sunflower

Hotel Sunflower er et charmerende og enkelt hotel beliggende i Qawra i St. Pauls-bugten med 10 minutters gang til stranden. Hotellets værelser er lyst indrettet med balkon og udsigt over Middelhavet. Derudover tilbyder hotellet en tagterrasse med swimmingpool, hvor man kan slappe af efter dagens udflugt. Endeligt er der en indendørs swimmingpool, gratis WiFi samt restaurant og cafe på hotellet. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til Malta

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.995,- 

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Få et uforpligtende tilbud på en studietur til Malta

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.