Malaga

Studietur til Malaga

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Malaga. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Historisk arkitektur i Picassos fødeby

Malaga er en oplagt destination til en spændende og lærerig studierejse. Den solrige by i Sydspanien byder på et væld af historiske bygninger og pladser, imponerende museer og gader fuld af god shopping og skøn atmosfære. Den romersk-katolske Málaga Katedral er utvivlsomt en af de helt store seværdigheder samt Picasso-musset, hvor den verdensberømte maler Pablo Picassos billeder og ejendele er udstillet. En studierejse til Malaga er oplagt at kombinere med undervisning i spansk, historie og samfundsfag, men for alle kunst- og kulturinteresserede er byen et must. Byen er omgivet af hyggelig, spansk charme med et historisk centrum af smalle gader og gode spisesteder, hvor man kan nyde de andalusiske specialiteter som paella, luftørret skinke og vin.  

 


Seværdigheder og oplevelser

- Picasso-museet
- Dykning
- Alcazaba
- Gibralfaro borgen
- Vandreture
- Teatro Cervantes

Den anderledes oplevelse

- Caminito del Rey – Gåtur på 1 m bred gangsti 100 m over jordens overflade langs klippekanten. Denne sti blev engang anset som jordens farligste. 

Indkvartering i Malaga

Hostel Oasis Malaga

Dette hostel har til huse i en ældre, velholdt bygning, og er centralt beliggende i Malagas historiske centrum. Der er få minutter til Thyssen Museet og ca. 500 m til hhv. Picasso museet og katedralen. Dette hostel har enkle fællesværelser og tilbyder lækker tagterrasse, gratis WIFI, opholdsstue og køkken hvor der er mulighed for at lave mad.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

 

Frapris på studietur til Malaga

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.085,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Malaga 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.