Madrid

Studietur til Madrid

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Madrid. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Kunst og kultur i smukkeste omgivelser

Lad studierejsen gå til den spanske hovedstad Madrid og oplev flotte bygninger, populære parker og pladser, spændende museer og naturligvis udsøgt tapas. En studierejse hertil er oplagt at kombinere med undervisning i fag som spansk, historie og samfundsfag, hvor de studerende kan se de imponerende bygninger, afprøve deres spanske gloser og blive klogere på den spanske historie. Madrid er en by, der byder på mange kulturelle seværdigheder og smukke bygninger. Heriblandt kan nævnes det anerkendte Prado-museum, der er et af verdens mest betydningsfulde kunstmuseer, Det kongelige palads, hvor den spanske kongefamilie hører til, samt den smukke Buen Retiro Park, der prydes af forskellige skulpturer og monumenter. Derudover er Madrid en hyggelig by med en venlig og charmerende atmosfære, der gør det spændende bare at snuse rundt i byen og besøge de mange sjove, små butikker og gode tapasbarer.

 

Studiebesøg

- Besøg parlamentet
- Guidet tur på børsen "Bolsa de Madrid"
- Besøg Spaniens store avis, "El Pais”
- Besøg senatet

Seværdigheder

- Templo de Debod
- Plaza de Mayor
- Prado museet 
- Royal Palace

Den anderledes oplevelse

- Teatro de la Luz Philips – se en musical i dette smukke teater 

Indkvartering i Madrid

The Hat Hostel

Dette populære og stilfulde boutique-hostel ligger kun 150 m fra Plaza Mayor og med mindre end 10 minutters gang fra det middelalderlige La Latina-kvarter. Metrostationerne Puerta del Sol og La Latina ligger 500 m derfra.
Hostellet har flotte lyse og luftige private- og fællesværelser, og en stor tagterrasse hvor man kan nyde en solnedgang. Desuden er der flere fælles opholdssteder, gratis WIFI, restaurant og døgnåben reception. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til Madrid

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.995,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Madrid 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.