Lissabon

Studietur til Lissabon

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Lissabon. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Lissabon er historie, arkitektur og kultur. Besøg Portugals hovedstad og største by, Lissabon. Byen, der er den ældste hovedstad i Vesteuropa, emmer af historie og er rig på arkitektur. På en rundtur gennem byen vil du møde alt fra romanske til gotiske og postmoderne bygninger, mens historiske boulevarder og monumenter vil være at se flere steder. Gå ikke glip af en tur i sporvognene, der også er et oplagt transportmiddel til at komme rundt i den ellers bakkede by. På byens mange bakketoppe er der blandt andet et slot, op til flere kirker eller blot en fantastisk udsigt over byen og vandet.
På en studietur i Lissabon er der således mulighed for at få et både historisk, kulturelt og religiøst indspark. Start morgenen ud med at udforsk et eller flere af byens mange museer, vedlæg den katolske kirke et besøg hen af eftermiddagen og afslut dagen med en tur i teatret om aftenen.

Studiebesøg

- Besøg en skole
- Besøg en vingård
- Besøg Parque da Nacões

Seværdigheder

- Torre de Belém
- Moisteiro dos Jerónimos klosteret
- Castelo de São Jorge
- Sejltur på Tejo-floden
- Tur til Sintra

Den anderledes oplevelse

- Adventure park – besøg Lissabons adventure park der har både highrobe-baner og kajature

Indkvartering i Lissabon

Equity Point Lissabon

Dette hostel har til huse i en renoveret bygning fra det 18. århundrede og er udsmykket af unge portugisiske kunstnere. Det ligger i hjertet af Lissabon kun 200 meter fra togstationen Central do Rossio og metrostationen Restauradores. Hostellet tilbyder sovesale samt private værelser. Der er opholdstue, køkken, stor tagterrasse, gårdhave og gratis wifi.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til Lissabon

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.449,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Lissabon 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.