Istanbul

Studietur til Istanbul

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Istanbul. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Enestående møde mellem østlig og vestlig kultur

En studierejse til Istanbul byder på spændende historie, flot arkitektur og en enestående blanding af vestlig og østlig kulturarv, og lægger dermed op til undervisningsfag som historie, religion og samfundsfag. Istanbul er fuld af en særlig atmosfære, der leder tankerne til 1001 nats eventyr, og har mange moskeer, paladser og pladser at udforske. Derudover er det et must at tage til kirken Hagia Sofia, der betragtes som byens mest imponerende attraktion med smukke glasmosaikker og højt til loftet. Hagia Sofia blev bygget som kirke i 537 og indviet som moské i 1453 og giver et spændende indblik i det osmanniske riges fremfærd. En slentretur rundt i den spændende storby vil tage jer forbi krydderisælgere, barberer og skopudsere samt moderne high street-butikker, og det er således et møde mellem østlig og vestlig kultur, man oplever på sin rejse til Istanbul. Den spændende hovedstad er ikke en stor by, og man kan derfor gå til de fleste seværdigheder.

 

 

Studiebesøg

- Møde med Imam 
- Besøg og foredrag hos IHD
- Besøg en tyrkisk skole
- Besøg hos Mærsk
- Møde med det politiske parti HPD

Seværdigheder

- Den Blå Moske
- Hagia Sofia  
- Den store Basar 
- Bacilica Cisternerne 
- Taksim Pladsen

Den anderledes oplevelse

- Hammam bad – prøv en ægte tyrkisk tradition og besøg et af de mange Hammambade  

Indkvartering i Istanbul

 

Sultan Hostel

Dette hostel ligger centralt i det historiske kvarter Sultanahmet, kun 250 m fra seværdighederne Hagia Sofia og Den Blå Moské. Sporvognsstoppestedet Sultanahmet ligger kun 10 minutters gang fra Sultan Hostel.
Stedet tilbyder forskellige værelsestyper samt døgnåben reception, gratis WiFi, restaurant, fin terrasse med havudsigt og fælles opholdsrum.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til Istanbul

6 dage / 5 nætter: fra DKK 2.199,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Istanbul

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering