Geneve

Studietur til Geneve

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Geneve. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Geneve er den næststørste by i Schweiz og byder med sin internationale karakter på en kosmopolitisk atmosfære. Byen er centrum for diplomati og hjemsted for flere internationale organisationer, herunder FN. I tidernes morgen var det her, at Geneve-konventionerne blev underskrevet, og i dag er byen kåret som verdens femtende mest vigtige finansielle center i verdenen og femte i Europa.

Geneve - en kulturel og kompakt metropol

Geneve er blandt verdens dyreste byer, og de mange internationale organisationer resulterer i en befolkning, hvoraf næsten halvdelen er udlændinge. Derfor har byen også en rig kultur, og i 2009 blev Geneve kåret til at være byen med den tredje højeste livskvalitet i verden. Senest er byen omtalt som verdens mest kompakte metropol.

Ovenstående gør Geneve til en yderst attraktiv destination for en studietur med fokus på især fag som historie og samfundsfag. Med de mange muligheder, som byen byder på, er det henholdsvis let at strikke et stærkt fagligt program sammen. Besøg FN-bygningen, udforsk alt fra museer til katedraler og oplev atmosfæren i den gamle bydel, der er præget af et miks af verdenens kulturer.

Studiebesøg

- Besøg forskningscenteret CERN
- Besøg i FN-bygningen
- Besøg en lokal chokoladefabrik

Seværdigheder

- Naturhistorisk museum
- St. Peters Katedral
- Den gamle bydel
- Mont Saleve

Den anderledes oplevelse

- Kajaktur på floden The Marais de la Versoix

Indkvartering i Geneve

geneva hostelGeneva Hostel

Dette hostel har til huse i en historisk bygning fra det 19. århundrede på en central beliggenhed i Geneve. Sporvognsstoppestedet Gautier ligger 4 minutters gang derfra, mens Geneve-søen ligger 250 meter væk.
Værelserne er lyse og simpelt indrettede med enten eget eller fælles badeværelse. Derudover tilbydes der fælles opholdsstue, et fælles køkken, gratis wi-fi og en restaurant, der serverer klassiske schweiziske retter.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

 

Frapris på studietur til Geneve

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.498,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Geneve 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.