Færøerne

Studietur til Færøerne

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg på Færøerne. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Færøerne er uspoleret natur, interessant kulturarv og spændende historie. Lad den smukke samling af øer i Nordatlanten være destination for jeres kommende studierejse, og få uforglemmelige oplevelser sammen. En studierejse til Færøerne er oplagt at kombinere med undervisning i fag som naturgeografi, fysik, historie, dansk, samfundsfag og idræt. Der er mange muligheder for at kombinere faglighed med de mange oplevelser, som naturen byder på, og så fortæller verdens mindste hovedstad Tórshavn om en fantastisk kulturarv. Den rå, uspolerede og storslåede natur lægger op til vandreture med udsigt til det mægtige Atlanterhav og de mange fugle, som holder til ved Færøerne. Derudover er den grønne ø samling god for fantastiske aktivitetsmuligheder som rapelling, RIB-bådture, kajakture samt rideture på islandske heste. Derudover kan de små, charmerende landsbyer bidrage med historiske og kulturelle oplevelser, og Færøerne er således en studierejse-destination, der har det hele.

 

Studiebesøg

- Besøg et lakseopdræt
- Møde med erhvervsdrivende
- Besøg en færøsk skole

Oplevelser

- Rapelling og klatring
- Fjeldvandring
- Ridetur på Islandske heste
- Kajaktur 

Den anderledes oplevelse

- Grotte-koncert – bliv sejlet ud til Klæmitsgrotten og oplev en koncert med færøske musikere

Indkvartering på Færøerne

Bládýpi Guesthouse

Dette hyggelige, mindre guesthouse ligger i centrum af Thorshavn med under 10 minutters gang til seværdigheder såsom Thorshavn Domkirke og Skansin-fæstningen. Stedet har pæne værelser, gratis wifi, og køkken, hvor der er mulighed for at lave mad hvis I ønsker det. 

hotel torshavn

Hotel Thorshavn

Hotel Thorshavn er et flot og velindrettet hotel med god placering. Det ligger ved havnen i Thorshavn, 300 meter fra den gamle bydel Tinganes. På dette hotel finder I flotte værelser, gratis wifi, brassarie med forskellige retter og lille café

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.
 

Frapris på studietur til Færøerne

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.699,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Færøerne 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.