Dublin

Studietur til Dublin

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Dublin. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Irsk musik og dans på O’Shea’s

Prøv noget helt unikt og oplev ægte irsk kultur på en anderledes måde. I mødes på det traditionelle irske spise- og opholdssted O’Shea’s, hvor aftenen starter med et måltid traditionel irsk mad. Derefter får I en lektion i irsk folkedans samtidig med at et levende orkester spiller original irsk musik. En sjov oplevelse der styrker klassens sammenhold og bringer smilene frem.

Rebellion Tour

Oplev en vigtig del af Irlands historie på en spændende tur gennem Dublins gader. Baggrunden for denne guidede gåtur er ”The Easter Rising”, der var landets opgør mod det engelske herredømme. Sammen med en passioneret guide med stor indsigt i emnet, går I gennem byens gader, hvor kampene foregik, ser hvor fronterne var og opdager skudhullerne. Undervejs fortælles historien om slaget og krydres med underholdende anekdoter.

Guiness Storehouse & Old Jameson Distillery

Besøg en eller to af Irlands mest kendte virksomheder - det verdensberømte ølmærke Guinness eller det ligeså berømte Jameson Distillery, der fremstiller whisky. På førstnævnte sted oplever I historien bag bryggeriet, råvarerne, produktionen og hører om udviklingen mod at blive et verdenskendt brand. Oplevelsen sluttes af med at nyde en kold Guinness i toppen af bygningen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Dublin. På Jameson Distillery lærer I om fremstillingen af whisky, virksomhedens historie og får desuden muligheden for at prøvesmage.

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.


Forespørg på jeres studierejse Få inspiration til næste studierejse