Budapest

Studietur til Budapest

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Budapest. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Den ungarske hovedstad Budapest er et oplagt valg til en studietur i fag som historie, samfundsfag og arkitektur. Byen, som er opdelt i bydelene Buda og Pest af den store flod Donau, bærer på en spændende historie med både krige og kampe. Store dele af byen har været medtaget, men før første verdenskrig var byen faktisk en af de rigeste i Europa. Denne rigdom har haft stor arkitektonisk indflydelse på de mange betydningsfulde bygninger i byen som for eksempel den smukke parlamentsbygning og de mange broer.

Byvandring i Buda og Pest

Med en tur til Budapest er I sikret et godt fagligt program med mange spændende oplevelser i en utrolig smuk by, der er ideel til byvandring, hvor I kan spadsere rundt og se alt, hvad byen byder på. Har I brug for afslapning efter en lang dag med seværdigheder og byvandring, er det oplagt at afprøve et af de mange termiske bade, som Budapest også er kendt for.

 

 

Studiebesøg

- Besøg hos Audi, Lego eller Grundfos
- Besøg et politisk parti, parlamentet eller et ministerium
- Besøg den største synagoge i Europa
- Besøg et ungarsk gymnasium eller handelsskole

Seværdigheder

- Buda-slottet
- Fiskerbastionen
- Mathiaskirken
- Gellért-kurbadene

Den anderledes oplevelse

- Invisible exhibition – oplev livet som blind i forskellige hverdagssituationer som i supermarkedet, i haven eller på bar. Derefter kan man spise middag i total mørke.

Indkvartering i Budapest

marco polo hostelMarco Polo Hostel

Marco Polo Hostel har en god beliggenhed centralt i Budapest med kun 300 m til den nærmeste metrostation Blaha Lujza tér. Flere store seværdigheder ligger inden for to kilometer.
Hostellet har både private værelser og sovesale, begge lyse og velindrettede. Der tilbydes desuden døgnåben reception, fællesområde, bagageopbevaring, gratis wi-fi, bar og mulighed for at leje cykler.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

 

Frapris på studietur til Budapest

5 dage / 4 nætter: fra DKK 1.599,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Budapest 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.