Berlin

Studietur til Berlin

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Berlin. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Berlin er byen, der stort set har alle elementer til en god og spændende studietur. Den tyske hovedstad oser af liv og kultur, æstetisk arkitektur og hippe caféer. Dog er Berlins specielle og på mange måder skræmmende historie ofte det første, folk tænker på, når byen nævnes. Berlin var indtil 1989 opdelt af en mur, som siden har efterladt mange spor både i byen men også blandt befolkningen.

Trods de mange forfærdeligheder gør ovennævnte historie, i en kombination med den rige kultur, byen til en oplagt destination for en studietur, da det appellerer til et stærkt fagligt program. Alene byens historie er nok til at gøre turen yderst interessant. Overalt i byen kan man finde spændende monumenter og museer, og bliver man sulten af de mange oplevelser, kan man altid prøve en ægte tysk curry wurst.

   

Studiebesøg

- Besøg hos et af de store tyske partikontorer

- Tilbage til DDR

- Besøg en start-up virksomhed

- Bliv undervist i, hvordan man ”DJ’er”

Seværdigheder

- Brandenburger Tor

- Check Point Charlie

- DDR Museum

- Det Jødiske Museum

Den anderledes oplevelse

MountMitte adventurepark – High-robe klatrepark i midten af Berlin

Indkvartering i Berlin

generator hostel berlin mitteGenerator Hostel Berlin Mitte

Dette er et trendy hostel, som egner sig godt til ungdomsgrupper. Hostellet har en central beliggenhed i bydelen Mitte med togstationen Oranienburger Strasse (S-Bahn) og metrostationen Oranienburger Tor (U-Bahn) beliggende 500 m derfra. Hostellet tilbyder lyse, velindrettede dobbeltværelser og fællesværelser/sovesale samt fællesområder med blandt andet sofagrupper, TV, cafe, bar og gratis wi-fi. Der er desuden også døgnåben reception.

berlin city hostelBerlin Cityhostel

Dette store hostel med i alt 450 senge har en fin beliggenhed. Der kun ca. 500 m til Potzdamer Platz og ca. 800 m til Brandenburger Tor. Den nærmeste U-bahn er Mohrenstrasse. Udover de mange fællesværelser/sovesale tilbyder dette hostel opholdsrum med billardbord og bord-fodbold og gratis wi-fi. Der er desuden møde-, lærer- og opholdsrum. Der er også 24-timers reception og fin gårdhave.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris.

Frapris på studietur til Berlin

4 dage / 3 nætter: fra DKK 999,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Berlin

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.