Barcelona

Studietur til Barcelona

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Beijing. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

I den spanske storby Barcelona venter der jer en skøn studietur, hvor fag som spansk, historie og samfundsfag er oplagte at integrere i rejsen. Byen er kendt for at rumme det hele – her findes alt fra smukke, historiske kirker til fantasifuld Gaudí-kunst og en lang sandstrand inden for gåafstand. Samtidigt ligger den gamle og stemningsfulde bydel side om side med de brede boulevarder, hvor cafeer, restauranter og butikker pryder området. 
Barcelona har en spændende fortid, og gennem tiden har byen været under stor indflydelse af flere forskellige folkeslag, der alle har sat sit præg på den flotte by. Oplev alt fra museer og monumenter til kirker og klostre samt parker og pladser i denne spændende by. Blandt de mest oplagte seværdigheder er den verdensberømte kirke La Sagrada Familia, der opfattes som Gaudís mesterværk. Derudover er Park Güell, Casa Milá og Ramblaen uundgåelige seværdigheder og attraktioner at opleve på rejsen til Barcelona.   
Den skønne by er oplagt og populær som destination for en studierejse, hvor historie og arkitektur kombineres med pulserende liv, skønne tapas og smukke parker. Barcelona vil ikke skuffe.

Studiebesøg

- Besøg “The Gaudí Exhibition Center”
- Barcelona Social Tour (bytur i gotiske kvarter med tidligere hjemløs som guide)
- Besøg det catalonske Parlament
- Besøg Barcelonas børs "Bolsa de Barcelona"

Seværdigheder

- La Sagrada Familia 
- Camp Nou
- Park Güell
- Picasso Museum 
- La Rambla 

 

Indkvartering i Barcelona

generator hostel barcelona sovesal Generator Hostel Barcelona

Dette flotte ungdoms- og design hostel har en supergod placering blot 500 meter fra den populære gade Passeig de Gracia og med metrostationerne Diagonal og Verdaguer mindre end 5 minutters gang derfra. Hostellet har både dobbeltværelser og sovesale, begge værelsestyper er lyse og velindrettede. Desuden er der fællesområder, mødelokale, restaurant, døgnåben reception og gratis wi-fi.  

hotel peninsular barcelonaHotel Peninsular

Dette enkle hotel, som tidligere har været benyttet som kloster, har beliggenhed i en sidegade til den populære og livlige La Rambla. Metrostationen Liceu ligger kun 200 meter væk. Værelserne på dette hotel er funktionelle, og midt i hotellet ligger en hyggelig have, hvor man kan opholde sig. Desuden er der døgnåben reception og zoner med gratis wi-fi. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

 

Frapris på studietur til Barcelona

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.199,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Barcelona 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.