Barcelona

Studietur til Barcelona

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Barcelona. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

The Gaudí Exhibition Center

Museet huser en ekstraordinær udstilling om Gaudís arbejde og personlighed. Der er tale om en unik samling af den store arkitekts værker, genstande og dokumenter, der tilsammen repræsenterer næsten et århundredes international forskning af Gaudí og hans revolutionerende måde at arbejde på. Museet indeholder en række teknologiske installationer der giver besøgende en ’virtual reality oplevelse’ gennem interaktivt indhold. Gaudí Exhibition Center er med sin nyeste teknologi et underholdende besøg, som gør at eleverne på samme tid har det sjovt og lærer en masse.

FC Barcelona

Kom bag kulissen hos en af verdens mest berømte fodboldklubber og oplev dens imponerende stadion og museum. Et besøg på stadionet Camp Nou er samtidig fortællingen om en fodboldklub, der spiller en enorm rolle for den catalanske identitet og selvforståelse. Oplev bl.a. omklædningsrummet, spillertunnellen, Tv-studiet og presserum.

Cavas Codorniu

Cavas Codorniu er en af Europas største vinproducenter og er efterspurgt til studiebesøg. Det familieejede firma går tilbage til år 1551 og regnes for at være den ældste cavaproducent i Catalonien. Vinkælderen, med de kilometer lange underjordiske gange, er helt unik, og i 1976 blev Codorniu udnævnt til et nationalt monument af historisk og arkitektonisk interesse. Under besøget får I en rundvisning, hører historien bag firmaet og om udviklingen indenfor produktion af cava.

Barcelona Social Tour

Denne er en anderledes og unik byrundtur i det gotiske kvarter med en tidligere hjemløs som guide. Guiderne har været igennem et træningsforløb, og formålet er at skabe jobs til de tidligere hjemløse samtidig med at løse et af byens største sociale problemer, hjemløshed. Gennem den guidede rundvisning er turens formål at forbinde historien med den sociale virkelighed i Barcelonas gamle bydel i dag.

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.


Forespørg på jeres studierejse Få inspiration til næste studierejse