Athen

Studietur til Athen

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Athen. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Athen - moderne storby med stor fortid

Athen er en oplagt destination til en studierejse, da landet rummer en fantastisk historie. Den græske hovedstad er en moderne storby, men den har en fortid, der har efterladt mange smukke og spændende historiske levn over alt i byen. Man skal ikke lede længe efter de faglige oplevelser i den græske hovedstad, og Athen er derfor det oplagte valg til jeres studietur, hvis formålet er at blive klogere på fag som oldtidskundskab, historie, arkitektur, religion, drama eller samfundsfag. 
En af de største attraktioner i Athen er den 2500 år gamle Akropolis, der ligger på en flad klippe højt hævet over den oprindelige by. Her kan man drømme sig tilbage til en anden tid ved at slentre mellem de mange ruiner af templer og teatre. Fra Akropolis kan du også nyde en ekstraordinær god udsigt over resten af Athen. Emner som græsk mytologi, de græske tragedier, antikkens arkitektur eller Athens historiske rolle, som de første værter for De Olympiske Lege er alle nogle, man kan studere nærmere på en studietur til Athen. 
Athen er ikke kun en historisk by, men også en moderne metropol. Byen er i udvikling, og især infrastrukturen er blevet forbedret. I den centrale, gamle bydel Plaka finder du stemningsfulde gader med både internationale butikskæder, som ligger side om side med kræmmernes små, farverige boder med alt fra souvenirs til lædervarer. Gaderne snor sig på kryds og tværs af hinanden og på de små torve, i sidegaderne, samt op og ned ad trappestenene ligger små og spændende cafeer med lækre græske specialiteter. Den nærliggende bydel Psiri er et spændende område absolut et besøg værd. Tidligere var det hjemsted for prostituerede og kriminelle, men er i dag blomstret op til et moderne og kreativt kvarter med trendy gallerier og grenbrugsbutikker, samt smarte cafeer og spillesteder. Særligt den yngre generation af athenere nyder dette område, og her er liv og glade dage til langt ud på natten. 

 

Studiebesøg

- Besøg et græsk gymnasium eller handelsskole
- Besøg det græske parlament
- Foredrag om Grækenlands politiske og økonomiske situation
- Oplev produktion af vin, olivenolie og traditionel græsk mad

Seværdigheder

- Akropolis med bl.a. Parthenon og Dionysos-teateret
- Akropolis-museet 
- Panathinaiko Stadion
- Agora
- Det arkæologiske nationalmuseum

Den anderledes oplevelse

- Se en film under åben himmel i en udendørs biograf med udsigt til Akropolis 
- Oplev en oldgræsk tragedie eller en koncert i amfiteatret ”Odeon of Herodes Atticus” for foden af Akropolis

Indkvartering i Athen

hotel athenschoice facade

Hotel Athens Choice

Athens Choice har en super placering i hjertet af Athen, i bydelen Psyri kun 300 m fra Omonia-pladsen. Der er ca. 10 minutters gang til Akropolis. 
Hotellet tilbyder enkle værelser med aircondition samt gratis wi-fi, døgnåben reception og hyggelige opholdssteder. 

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 


Frapris på studietur til Athen

5 dage / 4 nætter: fra DKK 2.499,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Athen 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.