Amsterdam

Studietur til Amsterdam

Få styrket fagligheden på jeres studierejse. Vi har samlet nogle af de mest populære studiebesøg i Amsterdam. Har I egne ønsker til studiebesøg, hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Amsterdam - en kulturby med sjæl

Historie og kunst er to fag, der virkelig kan sættes i fokus på en studietur i den hollandske hovedstad Amsterdam. Overalt i byen kan I finde spændende museer og charmerende bygninger. I kan besøge Anne Franks hjem og tage på sejltur på nogle af Amsterdams mange kanaler. Byens indbyggere cykler næsten lige så meget som vi danskere, så vil I opleve byen på en anderledes måde, kan I leje cykler og gøre stop ved de mange spændende seværdigheder.
Amsterdam har rigtig meget at byde på - ikke kun fagligt, men også socialt. Byens indbyggere er meget gæstfrie og supergode til engelsk, så der er god mulighed for kommunikation i alle sammenhænge. Byen er klart en studietur værd. Ikke kun på grund af de mange spændende oplevelser, men også på grund af byens vidunderlige atmosfære.

Studiebesøg

- Besøg på New Metropolis Science & Technology Center
- Guidet rundvisning i byen med en hjemløs
- Besøg på den hollandske avis, De Telegraaf
- Oplevelse af en hollandsk blomsterauktion

Seværdigheder

- Anne Franks hus
- Van Gogh Museum
- Rijksmuseum
- Kanalrundfart

Den anderledes oplevelse

- Prøv en tur i Europas højeste gynge 100 meter over jordens overflade
- Besøg Europas største udendørs marked med alt fra mad og drikke til bøger og genbrugsting

Indkvartering i Amsterdam

generator hostel amsterdam

Generator Hostel Amsterdam

Det nye design-hostel, som i 2017 vandt ”Hospitality Design Best Economy Hotel Award”, er placeret i den østlige del af Amsterdam. Hostellet ligger nær De Pijp med 1,5 kilometer til Rembrandtplein. Bygningen, der huser hostellet, er en tidligere zoologisk bygning, som var en del af Oosterpark.
Hostellet har både dobbeltværelser og sovesale, døgnåben reception, café, fællesområder og gratis wi-fi. Desuden tilbydes der cykleudlejning.

stayokay hostel

Stayokay Hostel Amsterdam

Dette hostel ligger i en tidligere skole i bydelen Zeeburg. Stedet er placeret blot 15 minutters cykeltur fra byens historiske centrum samt et minuts gang fra sporvognsstoppestedet Zeeburgerdij, hvorfra der er direkte forbindelse til Amsterdams hovedbanegård.
Hostellet har rummelige dobbeltværelser og sovesale, brasserie, restaurant, sommerterrasse og fællesområder. Der tilbydes desuden cykeludlejning, døgnåben reception og gratis wi-fi.

Studierejsens pris

Vær opmærksom på, at nedestående frapris kun er en indikation. Rejselængden, indkvarteringen og transportformen kan selvfølgelig tilpasses således, at I får præcis den studietur, I ønsker.
Tip: Jo tidligere I kontakter os og bestiller jeres studietur, jo større er chancen for at få den bedst mulige pris. 

Frapris på studietur til Amsterdam

4 dage / 3 nætter: fra DKK 1.895,-

Prisen er inklusiv: 
- Fly
- Indkvartering på hostel i flersengsværelser inkl. morgenmad 
- Afgift til Rejsegarantifonden
- Online registrering – information, tilmelding og betaling.

Se demoversion her 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en studietur til Amsterdam 

 

Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov. Desuden sparer I tid på at arrangere rejsen ved at benytte vores gratis online registrering.