Ungdomsturneringer

Ungdomsturneringer

Profil Rejser tilbyder nu en bred vifte af fodboldturneringer, der gør det muligt for alle hold at deltage.

Ungdomsturneringer er et af vores specialer. Udover mange af de store ungdomsturneringer og cups i Europa, laver vi også vores egne turneringer - herunder fodboldfesten, Verona Cup, ved Gardasøen i Norditalien i skolernes efterårsferie. Vi tilbyder turneringer i pinsen, påsken, sommerferien, efterårsferien - og alle de store og populære turneringer er med i programmet.

Den danske turneringsstruktur er nu blevet omlagt til at ligge i efteråret eller foråret, hvilket gør det lettere at vælge en turnering i udlandet. Der er turneringer med masser af sol og sommer i f.eks. Polen, Tyskland, Holland, Belgien, Italien og Spanien. Det er turneringer, hvor det sociale er i højsædet, både for de helt små årgange og for nogle for de ældste ungdomshold, og der er turneringer for såvel piger og drenge.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en af turneringerne i 2018.

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Henrik, Gert

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.