Om os

Profil Rejser - Sportsrejser

Vi har nu fået følgeskab af det erfarne bureau SportConcept International, som har haft sit hovedsæde i Horsens. Siden starten af 2016 er det en del af Profil Rejser. 

SportConcept International har næsten 20 års erfaring med arrangementer og events indenfor sportens verden. Således tilbyder vi nu en bred vifte af arrangementer med hovedvægten indenfor fodboldens verden. Træningslejre, fodboldturneringer for såvel elite som bredde, er en stor del af vores nysammensatte afdeling. Vi laver dog alle former for sportsrelaterede træningsophold som f.eks. svømmetræningslejre og mountainbiketure i udfordrende terræn. Cykelrejser, løberejser, trekking og flere andre sportsgrene vil I fremover finde på disse sider.

Studieture og sportsforedrag

Vi er løbende i kontakt med europæiske topklubber og store personligheder inden for mange sportsgrene. Det betyder vi ind i mellem arrangerer nogle rigtig spændende studieture til f.eks topfodbold-klubber, og ligeledes er vores sportsforedrag a 2 x 45 min. med kendte personligheder inden for sportens verden meget populære.
Vi arrangerer træningslejrene fra A til Z med transport, indkvartering, baneleje, træningskampe etc. - intet bliver overladt til tilfældighederne!

Stor berøringsflade i Europa

Da vi laver træningsophold, turneringer og events året rundt i hele Europa, har vi en stor berøringsflade og agenter mange steder. I kraft af vores netværk, er vi derfor i stand til at lave næsten ethvert arrangement inden for sportens verden. Kontakt os gerne selv om din sportsgren ikke er at finde her på siden.
Ønsker I referencer fra klubber der tidligere har rejst med os er I altid velkommen til at kontakte os.

Send os en rejseforespørgsel