Real Club de Golf Campoamor Resort

Spanien - Costa Blanca

 • Golfhotel med særlig ekspertise for afvikling af fodboldtræningslejre
 • Mulighed for indkvartering i privat område
 • 3 projektøroplyste fodboldbaner med naturligt græs
 • Velbesøgt af flere europæiske klubber – senest i 2017 af Esbjerg FB, Spartak Moskva og Hollands U21-landshold

Det 4-stjernede Real Club de Golf Campoamor Resort i Alicante sørger for, at I har de absolut bedste forudsætninger og forhold til at kunne præstere på grønsværen. Nyd de gode faciliteter, træningsanlægget og det smukke område Alicante som forberedelse til den forestående sæson.

Real Club de Golf Campoamor Resort byder på ideelle træningsforhold til at afholde en succesfuld fodboldtræningslejr. Med sin dejlige beliggenhed, fantastiske træningsforhold og gode indkvartering er det et oplagt sted at vælge som træningslejr til den forestående sæson. Stedet er desuden blevet brugt af flere europæiske fodboldhold, og i 2017 har hold som Esbjerg FB, Spartak Moskva og Hollands U21-landshold besøgt resortet.

Udsøgte fodboldfaciliteter- og forhold

Real Club de Golf Campoamor har udsøgte fodboldfaciliteter- og forhold med bl.a. tre projektøroplyste fodboldbaner med naturligt græs, to fuldt udstyrede fitness-rum, træningsudstyr til fodboldtræning, to massagerum, isbad og sauna-område til restituering. 
Derudover tilhører et hav af andre faciliteter og aktiviteter som tennis, golf og indendørs swimmingpool, der er oplagte at benytte som led i teambuilding eller blot afslapning og fritid mellem træningspassene. Alt dette er med til at skabe de bedst mulige rammer for jeres hold, så I kan koncentrere jer om dødboldssituationer, løbemønstre og taktiske overvejelser.

Indkvartering

Resortet består af to forskellige indkvarteringsmuligheder, hvor Hotel Golf Campoamor I rummer 66 store og lyse værelser, mens Hotel Golf Campoamor II rummer 27 værelser, der dermed er ideelt for elitesportshold, som ønsker særlige private forhold. Hotel Golf Campoamor II er desuden placeret tæt ved de 3 fodboldanlæg, der er med til at gøre denne indkvarteringsmulighed særlig populær for elitehold på verdensplan.

Området

Real Club de Golf Campoamor Resort ligger syd for Alicante ud til Spaniens dejlige kyststrækning Costa Blanca. Resortet er placeret i naturskønne omgivelser med kun 3 km til den dejlige Campoamor Beach, og er desuden beliggende 130 meter over havoverfladen, der giver en fantastisk udsigt over havet og den smukke kyststrækning. Klimaet i området er lunt med temperaturer omkring 20 grader, og har mere end 300 soldage om året. 

Real Club de Golf Campoamor Resort er et oplagt valg til jeres træningslejr, hvis I ønsker træningsfaciliteter i topklasse, særlige private indkvarteringsmuligheder og et dejligt naturområde at forberede jer til den forestående sæson. 

Faciliteter:

- 18-hullers golfbane
- Fitnessrum
- Udendørs pool
- Børnepool
- Indendørs pool
- Spa og wellness
- Massagerum
- VIP-indkvartering for trænere og ledere
- Restitueringslokaler med isbad og sauna
- 3 tennisbaner
- Aircondition
- Tv og wifi
- Restaurant og café
- Mulighed for privat spiseområde

Søger du mere information, eller ønsker du et konkret tilbud tilpasset jeres klub? Tag uforpligtende kontakt til os på telefon 77 33 56 20, mail sport@profilrejser.dk eller skriv via vores forespørgselsfunktion. Vi hjælper dig med uafklarede spørgsmål og særlige ønsker.

Hør om priser og muligheder

Læs mere

Hoteloverblik

 • Strand 3 km

Faciliteter

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Fitness
 • Golfbane
 • Mulighed for All Inclusive
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa & wellness
 • Voksenpool

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Henrik, Gert

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.