Bella Italia Summer Football Academy

Bella Italia Summer Football Academy

logo summer football academy 2018Er du forælder til et barn mellem 7 og 17 år, der brænder for fodbold, og er du fan af Italien? Så har vi opskriften på den perfekte ferie til dig og din familie.

I løbet af sommeren 2018 får dit barn chancen for at komme med på en af vores meget populære fodboldskoler i Italien - denne gang på hele to destinationer – henholdsvis Gardasøen og Lignano på Lido'en ved Venedig. Det er 13. sæson i træk, at vi afvikler vores sommerfodboldskole i Italien.


Som noget nyt arrangerer vi fodboldskolerne i samarbejde med vores samarbejdspartner, den 5-stjernede campingplads Bella Italia, der udover camping tilbyder indkvartering på "Bella-gruppens" hoteller og lejligheder, der alle ligger omkring byen Peschiera – se mulighederne under indkvartering. På Lido'en kan I bo i Bella Italia EFA Village i Lignano på et dejligt turist- og sportscenter.

Sammen med et team af danske og udenlandske trænere tilbyder vi, at dit barn kan deltage på vores Bella Italia Summer Football Camp i ugerne 28, 29 og 30.

Hvem kan deltage? 

Børn og unge (både piger og drenge) mellem 7 og 17 år kan deltage på akademiet. Det kræver ikke et specielt niveau, og alle er derfor velkomne. Vores erfarne trænere er dygtige til at differentiere træningen, så alle ”rykker” deres niveau i løbet af ugen.

Indkvartering 

Vi anbefaler indkvartering på en af ”Bella-gruppens” mange campingpladser, lejlighedskomplekser og hoteller (se link her på siden). Har man andre præferencer i forhold til indkvartering er man dog stadig meget velkommen til at deltage på Bella Italia Summer Football Academy.

OBS: Booking af ophold sker direkte til indkvarteringsstedet (se links nedefor).

Indkvartering ved Gardasøen 
Camping Bella Italia (5-stjernet) www.camping-bellaitalia.it 
Campeggio Butterfly (4-stjernet) www.campingbutterfly.it 
Campeggio Cisano S. Vito (4.stjernet) www.camping-cisano.it 
Campeggio Serenella 3-stjernet) www.camping-serenella.it 
Belvedere Village www.belvederevillage.com 
Ostello Meet www.meethostel.com 
Relais Corte Cavalli www.relaiscortecavalli.it 
Hotel Bella Italia www.hotel-bellaitalia.it 
Hotel Bella Peschiera www.hotel-bellapeschiera.it 
Hotel Bella Lazise www.hotel-bellalazise.it 

Indkvartering i Ligano
Bella Italia EFA Village www.bellaitaliavillage.com 

Programmet 

Fodboldskolen afvikles fra mandag til fredag i tidsrummet 09:30 - 12:30 på Campo Sportivo Manuel Cerini i Peschiera del Garda.

Du kan tilmelde dit barn enten i uge 28, 29 eller 30.
 
Alle spillere bliver alders-/niveauopdelt i følgende grupperinger:

  • 7-9 år
  • 10-12 år
  • 13-14 år
  • 15-17 år 

Vi tager dog forbehold for ændringer i ovenstående grupperinger afhængigt af deltagerantallet. Alle nationaliteter er velkomne, og som udgangspunkt tales der engelsk/dansk på vores akademi. 
Bemærk: Dit barn SKAL være fyldt 7 år den dag fodboldskolen starter.
 
Program for ugen: Vores Summer Football Academy er baseret på teknisk træning. Der arbejdes i ugens løb med blandt andet spark (teknik) headning (teknik), første berøring, pasninger, jonglering, boldkoordinering, boldstyring, finter, driblinger med og uden modstand, afslutninger, fodbold-koordination og -balance, uformelle personlige samtaler og rådgivning m.m.
Der vil undervejs også blive spillet en kamp eller to.
 
Træningstider i løbet af ugen:

   Mandag  Tirsdag   Onsdag   Torsdag   Fredag 
 09:30  Træning  Træning   Træning   Træning   Træning 
 11:00  Pause  Pause  Pause   Pause   Pause 
 11:30  Træning  Træning  Træning   Træning   Træning 
         Kamp  Diplomoverrækkelse

Trænere

På Bella Italia Summer Football Academy er både danske og udenlandske fodboldtrænere. Alle vores trænere er nøje udvalgte og har enten selv spillet fodbold på topplan eller været trænere på et højt fagligt niveau. Kendetegnende er, at de har stor erfaring og kontakt til helt unge spillere. Af tidligere danske trænere kan nævnes: Jesper Thygesen, Søren Frederiksen, Allan Michaelsen, Jan Michaelsen, Ralf Pedersen, Ulrik Pedersen, Kim Poulsen, Kasper Foldgast, Søren Jochumsen m.fl.

Hvor foregår Bella Italia Summer Football Academy 

Bella Italia Summer Football Academy afvikles ved Gardasøen på Campo Sportivo Manuel Cerini i Peschiera del Garda. Det er et superhyggeligt og fint lille stadion i centrum af byen i forlængelse af det flotte borganlæg. Underlaget på Campo Sportivo Manuel Cerini i Peschiera er af det nyeste kunstgræs. På Bella Italia EFA Village i Liganano ligger banen på selve turist- og sportsanlægget, hvor I bliver indkvarteret. Her spilles der også på kunstgræs.

Priser

Prisen for deltagelse pr. person

DKK 2.395,-

Inkluderet i prisen: 

  • Træning fra mandag til fredag i tidsrummet 09.30-12.30 (se under ”Program for ugen”)
  • Frugt og vand i pausen
  • Lækker tøjpakke fra Hummel bestående af spilletrøje, shorts, strømper, bold, gym-bag 

Tilmelding

Læs mere Summer Football Academy i de forskellige uger og tilmeld dit barn her:

Tilmelding