Cykelrejser

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Lad os hjælpe dig med at kombinere din mest elskede aktivitet med din ferie. Cykelferie betyder stor frihed, socialt samvær, oplevelser, motion og udfordringer. Hvorfor ikke tage biken med på ferie og samtidigt opleve nye spændende destinationer og smuk natur fra cyklen?


Se alle sportsrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores afdeling

Vi organiserer ture til smukke destinationer i hele verden, hvor du på turen vil få mulighed for at komme helt tæt på kulturen og opleve spændende seværdigheder. Alle turene er med guide, som viser vej og kender alt til områdets historie. Undervejs bliver du indlogeret på anbefalede hoteller, og efter særligt anstrengende etaper bliver der holdt en velfortjent fridag med andre aktiviteter. Nogle ture egner sig for begyndere, mens andre er for mere øvede eller eksperter. Du kan vælge at tage din egen bike med på rejsen eller få udleveret én ved ankomst på destinationen. 

Mountainbike entusiaster på spændende rejsemål

Vi kender de bedste ruter og mtb-spor. Vi organiserer ture til smukke destinationer i både Europa og USA, hvor du på turen vil få mulighed for også at komme tæt på kulturen og se nogle spændende seværdigheder. De fleste ture er med en guide, som viser vej, men der er altid hjælp at hente hos lokalkendte guider, som vil vise dig ruter og spor, der vil glæde enhver mountainbike entusiast. 

Se nedenfor vores aktuelle tilbud eller kontakt os for at få mere information. Vores rejseeksperter sidder parate for at hjælpe dig.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Henrik, Gert

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.